Redystrybucja metyloastaksantyny - pomocy
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Redystrybucja metyloastaksantyny - pomocy
Kolega pyta jak w dzisiejszych czasach ma on przeprowadzić redystrybucję metyloastaksantyny nowej generacji do kapsułek żelowych o wysokiej standaryzacji na substancję aktywną, która ma ochronić mózg przed morskim powiewem bryzy oraz pokonać skizodrenię ?
Jest żywym diamentem spośród gównianych ziomków, dlatego wstydził się tu zarejestrować.
Sieeet.
Jest żywym diamentem spośród gównianych ziomków, dlatego wstydził się tu zarejestrować.
Sieeet.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: Redystrybucja metyloastaksantyny - pomocy
Mój kolega też zna parę chemicznych zwrotów, ale radzi twojemu tylko żeby zrobić kupę.
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
- gratis
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Nie, nie, kupa tu nie pomoże, jedynie wylewolwerowane durszlaki mogą się okazać miękkie w gotowaniu.
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
mój kolega nie był pożywiony tymi wypowiedziami.
powiedział mi później, że zapyta na USA i UK forach i poda się za grzesznika, który chce się nawrócić i zmienić życia ludzkie za pomocą metyloastaksantyny.
powiedział mi później, że zapyta na USA i UK forach i poda się za grzesznika, który chce się nawrócić i zmienić życia ludzkie za pomocą metyloastaksantyny.