Romek Eden - po 9 latach z Evotem

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Spokojny80
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 38754286

Re: Romek Eden - po 9 latach z Evotem

Post autor: Spokojny80 »

Eden pisze: pt wrz 23, 2022 9:42 am A teraz pytania podstawowe o forum schizofrenia.
Są to pytania, które zadalI forumowicze Evot.

1 . Czemu właściwie służy to forum?

Doinformowaniu się, komu piszą diagnozę i jak lekką.

2 . Jaki jest cel jego funkcjonowania?

Pocieszenie niezadowolonych.
Był taki klub www – gdzie możesz uwierzyć w siebie.

Tak, to było forum, gdzie ludzie próbowali, uwierzyć w siebie. Nie mogli się uspokoić, że im to nie wychodzi.
Niektórzy koledzy na forum przychodzą tylko, aby uwierzyć w siebie. Filmik YT ma udowodnić, że są zdrowymi. Udają, że karierę mają.

3 . Jaki jest cel każdej osoby, która odwiedza tę stronę?

Związek seksualny, gdy los zacznie sprzyjać.

4 . Skąd „chory” ma czerpać doświadczenie w zdrowieniu, bez osobistych doświadczeń i relacji osoby, która przeszła tę drogę?

Starania o to, czytanie Evot „od deski do deski”, modlitwa do Księżyca, Syna Boga i siebie – twoja wola, starania, wytrwałość.

5 . Kto był twoim informatorem?

Zbyszek odpisuje tylko, jeśli list dotyczy funkcjonowania forum. Czasem w liście wypowiadał się na mój temat – ale nie lubi takich prywatnych listów, a ja nie jestem jego znajomym.
Na psychiatria.info.pl było przez kilka lat tylko lanie wody. A tutaj ja byłem przez 9 lat, więc w tym czasie wiele osób wiele o sobie opowiedziało, jako pacjenci.

6 . O kogo pytałeś?

Wiele osób chce mieć po prostu rentę, a wypowiadają się osoby niezadowolone. Kto jest zadowolony milczy. Niewierzący chcą leków, wierzący chcą bez leków – a tak naprawdę najlepiej trochę leków, ale nie za dużo.

7 . Czego się dowiedziałeś?

Ludzie są niepełnosprawni i muszą mieć rentę.
Mogą ich nazywać mniej mądrymi, szaleńcami (naiwnymi seksualnie) , w a r i a t e m.

Naszym zdaniem schizofrenię przez 15 lat wywołują lekami, aby nas poprawić intelektualnie.
Istnieją schizofrenicy niepolekowi – tacy dają radę sobie radę bez lekarza, leczenie dla nich jest dobrowolne (tzw w a r i a t k a ) .

8 . Po co ci ta wiedza?

Wiele osób pada ofiarą wyszydzenia. Ustaliłem, że nie posiadali szansy wyzdrowienia, ze względu na słaby intelekt. Kto by jednak chciał być zdrowszy, tylko na tym forum dowie się coś na ten temat. Kto posiada uszczerbek rozumu, ten się nie usamodzielni.

9 . Co dalej po forum?

Już nie jestem Mesjaszem Jezusem.

10 . Ile kosztuje posiadanie takiego prywatnego forum?

Np 1.200 zł rocznie, ale serwer nie daje rady, bo to duże, wieloletnie, forum. Najczęściej dla serwisu wystarcza hosting za 200 zł rocznie.

11 . W jaki sposób takie forum pojawia się w wyszukiwarce, na hasło: „forum schizofrenia”?

W tytule forum powinny być słowa „forum schizofrenia”.
Na forum powinny być działy zawierające słowo „schizofrenia”.
Dla pojawiania się w wyszukiwarce artykuły o tematach ze słowem „schizofrenia”.
Pozycjonowanie SEO to np 20 linków do nas z innych serwisów: linki o nas w katalogach, na blogach z artykułami, w postach na innych forach dyskusyjnych.
Zgłoszenie forum w Narzędziach dla Webmasterów Google.

12 . Brakuje mi tutaj relacji z osobistej drogi do wyzdrowienia forumowiczów.

Kuracja przez 15 lat. Starania, aby być uspokojonym, samodzielnym, w ZUS rezygnujesz z renty. Stopniowe odstawianie leków, jeśli nie ma się problemów, niepokoju, zdenerwowania.
Tymi narkotykami, dla poprawy rozumu, leczy się osoby, które nie dawały rady. Jeśli po wielu latach dajesz już radę, zawsze możesz zgłosić się po receptę na tabletki. Karetkę, że mąż jest niespokojny, zgłasza żona.
:lol:
Michal
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Eden pisze: pt wrz 23, 2022 9:42 am A teraz pytania

12 . Brakuje mi tutaj relacji z osobistej drogi do wyzdrowienia forumowiczów.

Kuracja przez 15 lat. Starania, aby być uspokojonym, samodzielnym, w ZUS rezygnujesz z renty. Stopniowe odstawianie leków, jeśli nie ma się problemów, niepokoju, zdenerwowania.
Tymi narkotykami, dla poprawy rozumu, leczy się osoby, które nie dawały rady. Jeśli po wielu latach dajesz już radę, zawsze możesz zgłosić się po receptę na tabletki. Karetkę, że mąż jest niespokojny, zgłasza żona.
Nikt po 15 latach brania leków nie będzie zdrowy. Będzie miał zniszczony mózg i będzie wymagał opieki.
Awatar użytkownika
karuna
zaufany użytkownik
Status: करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: karuna »

Eden, ja tez tyle samo czasu co ty tu jestem.
Może i warto coś podsumować?

Napiszesz Eden czemu twoja-psychiatra zniknęła?
Ostatnio zmieniony sob sie 26, 2023 8:11 am przez karuna, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Drugi forumek zniknal, szkoda. Bez ironii piszę.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
kanapkaaaaa
bywalec

Post autor: kanapkaaaaa »

Catastrophique pisze: pt sie 25, 2023 11:20 pm Bez ironii piszę.
Ironia to już sam twój głupi dziub :lol: nie musisz tego ludziom tłumaczyć :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”