Ja tutaj

Dział przeznaczony dla nowych użytkowników w celu przywitania się i uzyskanie wstępnych informacji co i jak.

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.

Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator

Re: Ja tutaj

Post autor: Maksymiliana »

siena pisze: pn lip 25, 2022 8:27 pm Jestem tu nowa. W życiu bardziej/raczej samotna. W spisywaniu wrażeń z poszczególnych dni wysłuchana ale nie otwarta bo po drugiej stronie ponoć nikogo nie ma

Cześć, witaj :)
Kiedyś też byłam skryta, tajemnicza, jednak czas wiele zmienił i to zmienił na lepsze :)
Głowa do góry i raz jeszcze witaj na forum :D
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Police
bywalec

Re: Ja tutaj

Post autor: Police »

Maksymiliana pisze: śr paź 05, 2022 12:05 am
siena pisze: pn lip 25, 2022 8:27 pm Jestem tu nowa. W życiu bardziej/raczej samotna. W spisywaniu wrażeń z poszczególnych dni wysłuchana ale nie otwarta bo po drugiej stronie ponoć nikogo nie ma

Cześć, witaj :)
Kiedyś też byłam skryta, tajemnicza, jednak czas wiele zmienił i to zmienił na lepsze :)
Głowa do góry i raz jeszcze witaj na forum :D
ja odchodząc z forum zanzaczam że osoby chory po 1 semsestrze psychologii są najelpszymi terapeutami.
na tym forum wszyscy żartują. schizofrenia nie istnieje. tu mamy hyde park do debat kto głupszy.

Wróć do „Nowi użytkownicy”