Aktywny Samorząd

właściwa organizacja opieki nad chorymi

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
mikka
zaufany użytkownik

Aktywny Samorząd

Post autor: mikka »

Hej, jest coś takiego jak program Aktywny Samorząd dzięki któremu można sfinansować sobie studia. W związku z tym mam pytanie czy dofinansowanie dotyczy też studiów podyplomowych? Czy ktoś z was dostał z tego programu dofinansowanie na laptopa lub prawo jazdy? Z tego co czytałam to jest taka możliwość. Pozdrawiam :D
Police
bywalec

Re: Aktywny Samorząd

Post autor: Police »

mikka pisze: pt lip 22, 2022 8:53 pm Hej, jest coś takiego jak program Aktywny Samorząd dzięki któremu można sfinansować sobie studia. W związku z tym mam pytanie czy dofinansowanie dotyczy też studiów podyplomowych? Czy ktoś z was dostał z tego programu dofinansowanie na laptopa lub prawo jazdy? Z tego co czytałam to jest taka możliwość. Pozdrawiam :D
ić na sorbone. tam się przerabia 5 lat w semestr. tylko wykłady trafają po 4 godziny, na dziennych. nie ma sensu potem się uczyć w domu. jak się uczysz z notatek to nie zaliczysz. bo na egzaminie są nie rozwiązane dotychasz problemy naukowe.

wystarczy że będziesz najedzony. sic!
na tym forum wszyscy żartują. schizofrenia nie istnieje. tu mamy hyde park do debat kto głupszy.
Police
bywalec

Re: Aktywny Samorząd

Post autor: Police »

tych pieniedzy i tak nie dostaje tak btw
zagrwyka pijarowska jak z 500+
na tym forum wszyscy żartują. schizofrenia nie istnieje. tu mamy hyde park do debat kto głupszy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „opieka medyczna i społeczna, praca, prawo”