Aktywny Samorząd
Moderator: moderatorzy
Aktywny Samorząd
Hej, jest coś takiego jak program Aktywny Samorząd dzięki któremu można sfinansować sobie studia. W związku z tym mam pytanie czy dofinansowanie dotyczy też studiów podyplomowych? Czy ktoś z was dostał z tego programu dofinansowanie na laptopa lub prawo jazdy? Z tego co czytałam to jest taka możliwość. Pozdrawiam
Re: Aktywny Samorząd
ić na sorbone. tam się przerabia 5 lat w semestr. tylko wykłady trafają po 4 godziny, na dziennych. nie ma sensu potem się uczyć w domu. jak się uczysz z notatek to nie zaliczysz. bo na egzaminie są nie rozwiązane dotychasz problemy naukowe.mikka pisze: ↑pt lip 22, 2022 8:53 pm Hej, jest coś takiego jak program Aktywny Samorząd dzięki któremu można sfinansować sobie studia. W związku z tym mam pytanie czy dofinansowanie dotyczy też studiów podyplomowych? Czy ktoś z was dostał z tego programu dofinansowanie na laptopa lub prawo jazdy? Z tego co czytałam to jest taka możliwość. Pozdrawiam
wystarczy że będziesz najedzony. sic!
na tym forum wszyscy żartują. schizofrenia nie istnieje. tu mamy hyde park do debat kto głupszy.
Re: Aktywny Samorząd
tych pieniedzy i tak nie dostaje tak btw
zagrwyka pijarowska jak z 500+
zagrwyka pijarowska jak z 500+
na tym forum wszyscy żartują. schizofrenia nie istnieje. tu mamy hyde park do debat kto głupszy.