Witam serdecznie.
Bardzo bym prosić o radę, bo w obecnej sytuacji nie wiem co mam robić.
Spotykam się z dziewczyną od pół roku. W między czasie opowiedziała mi o tym że choruję, bierze leki. Zaakceptowałem jej chorobę, po jakimś czasie zostaliśmy parą.
W związku jest dobry balans inwestycji, uważam że jest na prawdę udany. Przez ten czas zdarzyły się dwa epizody w których byłem oskarżany o dziwne rzeczy. ''Kłamstwa'' Byłem cierpliwy i bardzo wyrozumiały. Następnego dnia byłem przepraszany i wszystko wracało do normy.
W ostatnią niedziele, kiedy odprowadzałem ją na dworzec było wszystko OK. w momencie kiedy odjechała kontakt się urwał, nie odpisywała na wiadomości, nie odbierała telefonu. Po jakimś czasie dostałem wiadomość oskarżającą mnie. '' Kłamca'' '' Ja wszystko wiem '' , ''To jest koniec'' ''Odeślij mi moje rzeczy'' i zostałem zablokowany w każdy możliwy sposób. I w tej sytuacji jak jest u siebie w domu, nie wiem co mam zrobić. Cierpliwie czekać, czy odwiedzić ją i porozmawiać. Zależy mi na niej bardzo, nie chcę zrezygnować ze względu na to że jest chora. Zdaję sobie sprawę że może być ciężko. Bardzo dużo czytam na temat choroby, i staram się mieć rękę na pulsie. Jest dobrą kobietą, wrażliwą, ciepłą, troskliwą, z pasjami i marzeniami. Dla takich pięknych chwil uważam że na prawdę warto, walczyć i nie poddawać się..
Dziewczyna i Ja ;/
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
-
- zarejestrowany użytkownik
Re: Dziewczyna i Ja ;/
poł roku spotykania się to masz jeszcze zapał i pewnie miłość w Tobie buzuje, jeszcze potrafisz się wykazać... ale prędzej czy później będzie Ci zależało na własnej wygodzie... miłość gdzieś przeminie i nie wydaje mi się, że będzie Ci się chciało wiecznie nad nią nadskakiwać i dumać o co jej tam chodzi... Szanuj swój czas... jak narazie zmarnowałeś pół roku swojego życie które mogłeś przeznaczyć, na dziewczynę w którą naprawdę warto zainwestować swój czas
-
- zaufany użytkownik
Re: Dziewczyna i Ja ;/
W tym dziale jest bardzo dużo identycznych przypadków: viewforum.php?f=39
Ogólnie nic nie poradzisz, radził bym znaleźć zdrową partnerkę bo gdy psychika nie działa zawsze będzie problem.
Ogólnie nic nie poradzisz, radził bym znaleźć zdrową partnerkę bo gdy psychika nie działa zawsze będzie problem.
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)