Moderator: moderatorzy
Właśnie o to chodzi a ty tego długu jeszcze nie zrozumiesz.Catastrophique pisze: ↑pn maja 23, 2022 10:35 pm Znowu trafilem w sedno i bol d"py o to. Ach ach.
Dzięki za niezamierzony komplement.
Alez rozumiem, wiem co Toba kieruje, ale to jest tylko i wylacznie Twoj problem
Heh. Pocieszny jesteś.Catastrophique pisze: ↑wt maja 24, 2022 7:39 am Natomiast Ty zostałeś zdegradowany z roli moderatora za kłamstwa i wyzwiska w moją stronę. Wiec?
Moze przestan się juz kompromitować.
Jak na razie popisówa i nic więcej. Nawet do vloga na YouTube nie przygotowalłeś się. Co rusz zaglądałeś do kartki.Catastrophique pisze: ↑wt maja 24, 2022 9:04 am Nie potrzebuje podnosic mniemania o sobie bo jest ono wysokie - wierze w siebie i w swoja wysoka wartosc niezaleznie od czynnikow zewnetrznych - forum, innych ludzi etc. Skad wiesz czy nie motywuje innych uzytkownikow i gosci forum? NIe mam tu na mysli oczywiscie ludzi, ktorzy postawili na sobie kreske i/lub tych ktorzy kieruja sie zawiscia zamiast proba dorownania. Tych irytuje, ale to ich problem.
Ze zdrowymi jak najbardziej moge sie rownac, zwlaszcza, ze zyje lepiej niz niejedna zdrowa osoba.
Takie sa fakty.
Oraz odkrywca i członek światowej organizacji.
Również mogę iść walczyć. Nie byłem jednak w wojsku nigdy. Jednak trochę strzelałem na strzelnicach kiedyś, byłem też w LOK i trenowałem strzelanie z KBKS.