Badanie samotność a jakość życia
Moderator: moderatorzy
Badanie samotność a jakość życia
Cześć, poszukuję osób chorujących na schizofrenię, do badania w celu napisania pracy magisterskiej.
Chcę sprawdzić czy samotność, to istotny czynnik jakości życia. Z góry bardzo dziękuję i przepraszam jeśli naruszyłam prywatność grupy:.
https://docs.google.com/forms/d/1HGHCja ... bz0FE/edit
Chcę sprawdzić czy samotność, to istotny czynnik jakości życia. Z góry bardzo dziękuję i przepraszam jeśli naruszyłam prywatność grupy:.
https://docs.google.com/forms/d/1HGHCja ... bz0FE/edit
Re: Badanie samotność a jakość życia
Tak, samotność bardzo ubogaca jak Vincenta van-Goha bez ucha
;-) xD
- Lecz to zależy jak bardzo lubi się ludzi.
Ja np oczytałam sie i naoglądałam za dzieciństwa biblii i chrystusowego ubiczowania przez ludność - mi chyba bezpieczniej samej ;-)

- Lecz to zależy jak bardzo lubi się ludzi.
Ja np oczytałam sie i naoglądałam za dzieciństwa biblii i chrystusowego ubiczowania przez ludność - mi chyba bezpieczniej samej ;-)
wypełniłem
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Pytanie "Czas trwania choroby" może być trudne do określenia. Bo często choroba trwa już długo przed diagnozą i często trudno określić kiedy tak naprawdę się zaczęła. Niektórzy uważają, że są chorzy od dziecka, chociaż diagnozę mają dopiero w wieku 20 kilku lat.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- amigo
- zaufany użytkownik
Coś w tym jest, bo już od 10 roku życia robiłem sie "dziwny".Bright Angel pisze: ↑pn maja 09, 2022 7:28 pm Niektórzy uważają, że są chorzy od dziecka, chociaż diagnozę mają dopiero w wieku 20 kilku lat.
Miałem jakieś lęki, dziwne poczucie bycia prześladowanym oraz powoli się odsuwalem od najbliższych.
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Sam z siebie nie robiłes się dziwny panie pimpolinie.