Hejoszek
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
-
- zarejestrowany użytkownik
Hejoszek
Hej wam,
Nareszcie znalazłam na pierwszy rzut oka sensowne forum
Wyjdzie w praniu.
Mam na imię Natalia, od przeszlo 10 lat chyba już się leczę na f20 vel schizofrenia paranoidalna, od 5 lat w reemisji póki co.
Żyje w miare normalnie, pracuje o chorobie wiedzą najbliżsi z rodziny i mój facet.
W szpitalu lądowałam do tej pory 3 razy i mam nadzieję że więcej w psychiatrykach się nie znajdę
Pozdrawiam.
Nareszcie znalazłam na pierwszy rzut oka sensowne forum
Wyjdzie w praniu.
Mam na imię Natalia, od przeszlo 10 lat chyba już się leczę na f20 vel schizofrenia paranoidalna, od 5 lat w reemisji póki co.
Żyje w miare normalnie, pracuje o chorobie wiedzą najbliżsi z rodziny i mój facet.
W szpitalu lądowałam do tej pory 3 razy i mam nadzieję że więcej w psychiatrykach się nie znajdę
Pozdrawiam.
"Gdy czegoś gorąco pragniesz, cały Wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć" P.C.
-
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Re: Hejoszek
Na dobry dzień.
Jest to najlepsze liberalne forum o chorobach psychicznych, a nawet o wszystkim.
Jest to raczej fakt.
Jest to najlepsze liberalne forum o chorobach psychicznych, a nawet o wszystkim.
Jest to raczej fakt.
-
- zaufany użytkownik
- Status: niezdolna do pracy
- Gadu-Gadu: 47147715
Cześć Natalio!
Czuj się jak u siebie w domu i często tutaj zaglądaj
Czuj się jak u siebie w domu i często tutaj zaglądaj
-
- zaufany użytkownik