Jeszcze musze rozwinąć i uzupełnić tą teorię. Ale to może być torpeda

Bardzo ważne jest, abyście mówili, co myślicie rodzinie, znajomym, na forach etc. Odzywajcie się, mówicie, brońcie się, grzecznie, ale stanowczo.
Moderator: moderatorzy
Brzmi jak urojenia wielkości i przesladowcze.Bright Angel pisze: ↑ndz kwie 03, 2022 12:54 pm Podejrzewam, że chorzy na schizofrenię mają niezwykły dar wpływania na losy ludzi i całych nacji. Dlatego są tak bardzo tępieni przez wszystkich rodzinę, otocznie, znajomych, lekarzy, firmy farmaceutyczne itd. Można by wymieniać długo.
Jeszcze musze rozwinąć i uzupełnić tą teorię. Ale to może być torpeda
Bardzo ważne jest, abyście mówili, co myślicie rodzinie, znajomym, na forach etc. Odzywajcie się, mówicie, brońcie się, grzecznie, ale stanowczo.
Obracaj "kota do góry nogami". Jedynie bardziej brzmisz jak mitoman w urojeniach wielkosciwych i prześladowczych.Bright Angel pisze: ↑ndz kwie 03, 2022 2:07 pm Jest takie dobre dzieło słynnego autora z Rotterdamu. Ludzie, którzy mają choć odrobinę wiedzy i inteligencji wiedzą o kogo chodzi.
Pisze w nim, że jeżeli obrażają cię głupcy, to należy się cieszyć. Gorzej jakby cię chwalili, bo jeszcze dopatrzyliby się jakiś cech wspólnych.
Z tym sie zgodze .Bright Angel pisze: ↑ndz kwie 03, 2022 2:07 pm Jest takie dobre dzieło słynnego autora z Rotterdamu. Ludzie, którzy mają choć odrobinę wiedzy i inteligencji wiedzą o kogo chodzi.
Pisze w nim, że jeżeli obrażają cię głupcy, to należy się cieszyć. Gorzej jakby cię chwalili, bo jeszcze dopatrzyliby się jakiś cech wspólnych.
Moze i ma racje ale wiem po sobie ze jest mi cholernie ciezko odroznic urojenia od zakamuflowanego przesladowaniaJózef80 pisze: ↑ndz kwie 03, 2022 2:19 pmObracaj "kota do góry nogami". Jedynie bardziej brzmisz jak mitoman w urojeniach wielkosciwych i prześladowczych.Bright Angel pisze: ↑ndz kwie 03, 2022 2:07 pm Jest takie dobre dzieło słynnego autora z Rotterdamu. Ludzie, którzy mają choć odrobinę wiedzy i inteligencji wiedzą o kogo chodzi.
Nikt Cię tu nie obraża tylko stwierdzam fakty po tym co napisałeś. Do tego doszukujesz się spisku - patrz post pierwszy.
Bierz chłopie leki i na zdrowie.
@Bright Ange przepraszam za swoje słowa, nie wiem skąd ta agresja wemnie. Pogorszyło mi się - teraz to wiem.Bright Angel pisze: ↑ndz kwie 03, 2022 12:54 pm
Kogo nazwałem głupcem?
Tutaj, o to mi chodzi. Nie nazywam innych głupcami ani nie wymagam aby mieli odrobinę wiedzy i inteligencji. To jacy są jest dziełem Stwórcy. Mają co mają, żyją jak żyją. To nasi bracia. Najwyżej są biedniejsi od innych Ci którzy obrażają bo nie posiadają ani nie potrafili w sobie wyćwiczyć samokontroli pokładanej w sobie złości.Bright Angel pisze: ↑ndz kwie 03, 2022 2:07 pm Jest takie dobre dzieło słynnego autora z Rotterdamu. Ludzie, którzy mają choć odrobinę wiedzy i inteligencji wiedzą o kogo chodzi.