Witam wszystkich.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Witam wszystkich.
Witam wszystkich użytkowników,jestem chory na schizofrenie.Wpadłem tu dla dyskusji,wymiany poglądów,wzięcia czegoś i czegoś dania.Kiedyś tu pisałem i po pewnym czasie zrezygnowałem,jestem tu ponownie i sprawdzę czy już zostanę.Moderatora proszę o ustawienie moich prywatnych wiadomości by działały.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Re: Witam wszystkich.
witaj na Forum.

Będzie mi bardzo miło. Zaglądaj tutaj i pisz o sobie.dla dyskusji,wymiany poglądów,wzięcia czegoś i czegoś dania

Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
- Józef80
- zaufany użytkownik
Witaj na forum
Co do prywatnych wiadomości to odblokują się same, potrzeba minimalną ilość postów tylko nie pamiętam ile, chyba 20.

Co do prywatnych wiadomości to odblokują się same, potrzeba minimalną ilość postów tylko nie pamiętam ile, chyba 20.
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
Wielkie dzięki
.

- amigo
- zaufany użytkownik