Dzień Dobry
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
-
- zarejestrowany użytkownik
Dzień Dobry
Witam wszystkich, starszych i młodszych, inteligentnych lub spostrzegawczych, zamulonych lub odmulonych.
Przeglądałem dawno temu forum a teraz do niego wrociłem. Oczywiscie przyszła jakaś zniżka a nawet mocna zniżka choroby więc wróciłem bo jak to mowią pytajcie a znajdziecie. Mam schizo od ładnych pare lat ehh ta choroba , ciągła walka albo poprawianie się ze wszystkim. Nie dawno musiałem być pare dni w szpitalu. Ogólnie hermetycznie zamknięty szpital z pacjentami w środku przez pandemie nie jest dobry...wszystko działa jak oddział zamkniety bez odwiedzin a personel jakiś ostrzejszy.
Co słychać i jak forma, jak ta pandemia na was wpływa?
Przeglądałem dawno temu forum a teraz do niego wrociłem. Oczywiscie przyszła jakaś zniżka a nawet mocna zniżka choroby więc wróciłem bo jak to mowią pytajcie a znajdziecie. Mam schizo od ładnych pare lat ehh ta choroba , ciągła walka albo poprawianie się ze wszystkim. Nie dawno musiałem być pare dni w szpitalu. Ogólnie hermetycznie zamknięty szpital z pacjentami w środku przez pandemie nie jest dobry...wszystko działa jak oddział zamkniety bez odwiedzin a personel jakiś ostrzejszy.
Re: Dzień Dobry
Witaj @TrudnyUmysł
Jak nazwałeś listę umysłów, to aż się zawstydziłam, i zapytałam jakim to ja jestem. Zamulona, odmulona, czy też inna ? heheheh
My tu wszyscy
Ja na pewno zyskuję przy bliższym poznaniu swoją otwartością, potem jest gorzej gdy muszę dbać o siebie i swój umysł. Ale wczoraj dostałam status zaufanego, a więc nie jest tak źle.
Zatem witam i zapraszam do zapoznania się z całą masą fajnych tematów na tym Forum.

Jak nazwałeś listę umysłów, to aż się zawstydziłam, i zapytałam jakim to ja jestem. Zamulona, odmulona, czy też inna ? heheheh
My tu wszyscy

Ja na pewno zyskuję przy bliższym poznaniu swoją otwartością, potem jest gorzej gdy muszę dbać o siebie i swój umysł. Ale wczoraj dostałam status zaufanego, a więc nie jest tak źle.
Zatem witam i zapraszam do zapoznania się z całą masą fajnych tematów na tym Forum.

Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
at jaskółka
Gratulacje !! nowego statusu, wydaje się być zasłużony ;-)
Gratulacje !! nowego statusu, wydaje się być zasłużony ;-)
dziękuję @milusia12. Ja taka zwykła to byłam pełna otwartości i polotu. Ale świat się zmienia. Nowe perspektywy przede mną. 

Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
- Józef80
- zaufany użytkownik
Witaj na forum.TrudnyUmysł pisze: ↑pn sty 31, 2022 2:36 am Witam wszystkich, starszych i młodszych, inteligentnych lub spostrzegawczych, zamulonych lub odmulonych.
I mi trudno ocenić jakim jestem umysłem, ale dobrze że jestem w ogóle...
Tak, pandemia dotyka nas bardzo i wszystko się kręci w około niej...
Życzę Ci zdrowia i szczęścia.
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
Hey
witaj zdrówka!

- amigo
- zaufany użytkownik
Nawet dobrze od około pół roku. Nie licząc małych potknięć.
Covid schodzi ku dołowi. Jest spadek zachorowań, zniesione noszenie maseczek na zewnątrz przy zachowaniu dystansu.
Pozdrawiam serdecznie