Dzień Dobry

Dział przeznaczony dla nowych użytkowników w celu przywitania się i uzyskanie wstępnych informacji co i jak.

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.

Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
TrudnyUmysł
zarejestrowany użytkownik

Dzień Dobry

Post autor: TrudnyUmysł »

Witam wszystkich, starszych i młodszych, inteligentnych lub spostrzegawczych, zamulonych lub odmulonych.
Przeglądałem dawno temu forum a teraz do niego wrociłem. Oczywiscie przyszła jakaś zniżka a nawet mocna zniżka choroby więc wróciłem bo jak to mowią pytajcie a znajdziecie. Mam schizo od ładnych pare lat ehh ta choroba , ciągła walka albo poprawianie się ze wszystkim. Nie dawno musiałem być pare dni w szpitalu. Ogólnie hermetycznie zamknięty szpital z pacjentami w środku przez pandemie nie jest dobry...wszystko działa jak oddział zamkniety bez odwiedzin a personel jakiś ostrzejszy.
Co słychać i jak forma, jak ta pandemia na was wpływa?
Awatar użytkownika
Jaskolka
zaufany użytkownik

Re: Dzień Dobry

Post autor: Jaskolka »

Witaj @TrudnyUmysł :character-daphne: :happy-sunshine:
Jak nazwałeś listę umysłów, to aż się zawstydziłam, i zapytałam jakim to ja jestem. Zamulona, odmulona, czy też inna ? heheheh
My tu wszyscy :angelic-green:
Ja na pewno zyskuję przy bliższym poznaniu swoją otwartością, potem jest gorzej gdy muszę dbać o siebie i swój umysł. Ale wczoraj dostałam status zaufanego, a więc nie jest tak źle.
Zatem witam i zapraszam do zapoznania się z całą masą fajnych tematów na tym Forum. :eusa-violin:
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
Awatar użytkownika
milusia12
bywalec

Post autor: milusia12 »

at jaskółka
Gratulacje !! nowego statusu, wydaje się być zasłużony ;-)
Awatar użytkownika
Jaskolka
zaufany użytkownik

Post autor: Jaskolka »

dziękuję @milusia12. Ja taka zwykła to byłam pełna otwartości i polotu. Ale świat się zmienia. Nowe perspektywy przede mną. :character-yoshi:
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
Awatar użytkownika
Józef80
zaufany użytkownik

Post autor: Józef80 »

TrudnyUmysł pisze: pn sty 31, 2022 2:36 am Witam wszystkich, starszych i młodszych, inteligentnych lub spostrzegawczych, zamulonych lub odmulonych.
Przeglądałem dawno temu forum a teraz do niego wrociłem. Oczywiscie przyszła jakaś zniżka a nawet mocna zniżka choroby więc wróciłem bo jak to mowią pytajcie a znajdziecie. Mam schizo od ładnych pare lat ehh ta choroba , ciągła walka albo poprawianie się ze wszystkim. Nie dawno musiałem być pare dni w szpitalu. Ogólnie hermetycznie zamknięty szpital z pacjentami w środku przez pandemie nie jest dobry...wszystko działa jak oddział zamkniety bez odwiedzin a personel jakiś ostrzejszy.
Co słychać i jak forma, jak ta pandemia na was wpływa?
Witaj na forum.
I mi trudno ocenić jakim jestem umysłem, ale dobrze że jestem w ogóle...

Tak, pandemia dotyka nas bardzo i wszystko się kręci w około niej...

Życzę Ci zdrowia i szczęścia.
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.

(Wisława Szymborska)
Eliza00
zaufany użytkownik

Post autor: Eliza00 »

Hey :) witaj zdrówka!
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

TrudnyUmysł pisze: pn sty 31, 2022 2:36 am Co słychać i jak forma, jak ta pandemia na was wpływa?
Nawet dobrze od około pół roku. Nie licząc małych potknięć.
Covid schodzi ku dołowi. Jest spadek zachorowań, zniesione noszenie maseczek na zewnątrz przy zachowaniu dystansu.
Pozdrawiam serdecznie ✋
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowi użytkownicy”