Nasze ważne daty

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Jaskolka
zaufany użytkownik

Nasze ważne daty

Post autor: Jaskolka »

witajcie :character-daphne:
Chciała bym oficjalnie złożyć propozycję, dla chętnych i tych mniej chętnych. Dla wszystkich. To dla mnie wiele znaczy i wierzę że będzie wiele znaczyć dla wszystkich.
Moja propozycja to podanie na Forum /tutaj daty ważnej dla nas. Nie chodzi o urodziny czy imieniny, i składanie z tej okazji życzeń. Chodzi mi o coś ważniejszego. O taką dla Was datę od której coś się
zaczęło :happy-sunshine:
albo skończyło. :scared-ghostface:
Skłoniła mnie do tego pewna obserwacja na Forum , pewna sytuacja.

:law-policered:
nie musicie podawać szczegółów, tylko napisać czy to coś dobrego dla Was, czy złego. Gdy będzie to coś smutnego moglibyśmy się wtedy wspierać, albo wiedzieć żeby w tym czasie być dla siebie dobrym, wyrozumiałym.
A gdy będzie to dobre, gratulować.
Ja oczywiście zacznę, i podam jedna ważną datę, a można jak się przypomni dodawać kolejne.

Jaskólka

zaczęło :happy-sunshine: 30.08.2012
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
ManMachine
bywalec

Re: Nasze ważne daty

Post autor: ManMachine »

.. dzisiaj są moje urodziny..

Jest chyba kilka takich dat, dokładnej teraz nie podam, choć w papierach bym znalazł. Chyba już wiecie co to za data, dlatego powiem, że było to gdzieś pod koniec września 2017 roku. Chodzi o to, że przez wiele lat żyłem z chorobą i funkcjonowałem jak "normalny" człowiek, aż w końcu zacząłem chodzić po lekarzach (np. neurolog), bo coś czułem i po jakimś czasie przyjechała po mnie karetka i zabrała do tego właściwego dla mnie lekarza i miejsca. Wzięli mnie podstępem, bo obiecali rezonans magnetyczny:D

.. natomiast teraz chyba mógłbym podać najbardziej niezwykły czas dla mnie.. mógłbym opisać to w kilku akapitach, ale chodzi o coś bardzo prostego, to jest.. czucie.
Człowiek
Awatar użytkownika
Jaskolka
zaufany użytkownik

Nie ma specjalnego ,,działu'' ważne daty.
A więc tytaj

@ManMachine :angelic-green: :happy-smileyflower:
życzę Ci wielu dni abyś był szczęśliwym człowiekiem i abyś doceniał każdą minute dobrego samopoczucia. Dziękuję że jesteś, czuję że dobry z Ciebie człowiek. Tak szczerze, naprawdę wysyłam pozytywną energię i wiele słońca w sercu. Życzę wielu łask, czyli okazji które byś dostrzegł do zmain na lepsze wciąż lepsze.

ManMachine
bywalec

Dziękuję za serdeczne życzenia:)

Ogólnie temat bardzo fajny, ja myślę.. hmm.. wiesz fajne są przeciwieństwa, więc można by zawierać w postach coś także dla kontrastu..
Człowiek
Awatar użytkownika
Jaskolka
zaufany użytkownik

co masz na myśli ?
ManMachine
bywalec

No tak jak ja napisałem najpierw jakieś z pozoru przykre doświadczenie, a potem coś podnoszącego na duchu.
Człowiek
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: Dobro »

100 lat!
:angelic-blueglow:
Awatar użytkownika
milusia12
bywalec

Post autor: milusia12 »

Pomyślałam ważne pytanie i próbowałam sie oprzeć, tylko nie wróżyć z tych liczb proszę,
11.11...
Dzień NIEPODLEGŁOŚCI
i nie umiem go świętować jestem w kraju uważam który mnie zniewolił
A jednocześnie wymusiłam poród na 11.11, o tydzień wcześniej
Bo chociaż ja się nie czuję wolna to może mojemu dziecku sie uda.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

28.11 2011 roku- wtedy mimo choroby, diagnozy, wszystkich przeciwności w moim życiu postanowiłem, że będę zył jak zdrowy człowiek i nie dam się chorobie, co dalej czynię :)
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
ManMachine
bywalec

To ja jeszcze tylko.. będzie mocno.. dzień, który chciałbym świętować: dzień mojej śmierci:D
Człowiek
Awatar użytkownika
Jaskolka
zaufany użytkownik

ManMachine pisze: pt sty 28, 2022 3:25 am To ja jeszcze tylko.. będzie mocno.. dzień, który chciałbym świętować: dzień mojej śmierci:D
dobrze, wiesz masz rację, Powiedz, czy mam zaznaczyć ten dzień jako coś co się dla Ciebie skończyło czy zaczęło. Bo wiesz ja wierzę, że śmierć to nie koniec. A Ty?
ManMachine
bywalec

No wasnie to ta przewrotnosc. Bo to ja chcialbym go swietowac, haha;p
Człowiek
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

15 września 2020 - pierwsze seminarium/wykład, który sam poprowadzilem. Od tego czasu coraz czesciej z pasja przemawialem publicznie, prowadziłem wyklady, szkolenia etc.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
ManMachine
bywalec

Catastrophique pisze: pt sty 28, 2022 9:02 pm 15 września 2020 - pierwsze seminarium/wykład, który sam poprowadzilem. Od tego czasu coraz czesciej z pasja przemawialem publicznie, prowadziłem wyklady, szkolenia etc.
Lal, niezle! Powodzenia w pracy dydaktycznej!
Człowiek
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Dzięki.
Jonny1988
zaufany użytkownik

Post autor: Jonny1988 »

Catastrophique pisze: pt sty 28, 2022 9:02 pm 15 września 2020 - pierwsze seminarium/wykład, który sam poprowadzilem. Od tego czasu coraz czesciej z pasja przemawialem publicznie, prowadziłem wyklady, szkolenia etc.
Nie lubię nie umie przemawiać publicznie
ManMachine
bywalec

Jonny1988 pisze: pt sty 28, 2022 10:40 pm
Nie lubię nie umie przemawiać publicznie
Wiem, ze troche off-topic, ale tylko podpowiem, ze to z czasem robi sie proste, a na pierwszy raz wystarczy sie przygotowac i mowic na temat.
Człowiek
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

To tez. No i poradzić sobie ze strachem i stresem.

Ja się jednak nie przygotowuje merytorycznie do szkolen i wykladow, mowie na spontanie - z glowy, bo tematy, ktore prezentuje znam bardzo dobrze z teorii i przede wszystkim praktyki, pasjonują mnie.
ManMachine
bywalec

Catastrophique pisze: sob sty 29, 2022 1:20 am To tez. No i poradzić sobie ze strachem i stresem.

Ja się jednak nie przygotowuje merytorycznie do szkolen i wykladow, mowie na spontanie - z glowy, bo tematy, ktore prezentuje znam bardzo dobrze z teorii i przede wszystkim praktyki, pasjonują mnie.
Spontan najlepszy, wiem, bo jak za bardzo obmysle plan wypowiedzi to najczesciej kiepsko to wychodzi. Jezeli temat jest dobrze znany, to po lekkim stresie/tremie na poczatku przychodzi spokoj i mozna rozwinac skrzydla.
Człowiek
Awatar użytkownika
Jaskolka
zaufany użytkownik

Podsumowuję , a więc tak

Jaskółka 30.08.2012 -coś się zaczęło dobrego :happy-sunshine: dzięki temu z ziarenka wciąż wzrastam i dojrzewam

ManMachine 27 styczeń - dzień urodzin
pod koniec września 2017 -początek świadomości życia z chorobą :eusa-violin:

milusia12 11 listopad -Dzień Niepodległości i dzień porodu wymuszonego na ten dzień przez milusię12 :character-smurf:

Trickster 28.11.2011 -postanowienie że będzie żyć jak zdrowy człowiek pomimo przeciwności :eusa-violin:

Catastrophique 15.09.2020 -pierwsze seminarium/wykład, który sam poprowadziłem. Od tego czasu coraz częściej z pasja przemawiałem publicznie :clap:

gdybym coś pomyliła poproszę o poprawkę,
ODPOWIEDZ

Wróć do „historia”