Do usunięcia

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Jaskolka
zaufany użytkownik

Re: Przyczyna wszystkich chorób psychicznych i neurologicznych (np. schizofrenia, depresja, demencja).

Post autor: Jaskolka »

za dużo tu mowy o tym że jesteśmy przypisani do piekła. Tak nie jest, jestem wierząca, Bóg jest miłosierny. Na pewno autor ma sporo racji ale ja inaczej się czuję w swojej chorobie, na pewno nie potępiona. Posłuchałam materiału bo jestem osoba poszukującą Boga w schizofrenii.
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Re: Przyczyna wszystkich chorób psychicznych i neurologicznych (np. schizofrenia, depresja, demencja).

Post autor: Dobro »

przyczyną chorób są uwarunkowania karmiczne, tzw negatywna karma wydaje owoce
karma jest inaczej działaniem z intencją, dobre działania przynoszą dobre rezultaty, a te złe przynoszą negatywne skutki
Stwórzmy coś nowego.
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Post autor: AcidHouse »

Z penise.m do góry nogami nie przebiegniemy nawet 5 metrów, tylko będziemy się cofać przez ciało to jamiste i wiem, że to nie przez jego brak umięśnienia
Tak samo różne są księgi z modlitwami i nie mówię, że od razu stawiać maszę świętą nad różańcem w domu, bo co katolik to katolik, jednak prawo wypowiedzi to również pole dla wytykania przez "tolerusów" Środek prawdy się kłania...
Jestem przekonany o tym, że dwie prawdy nie znoszą zebrań tłumu, do którego wchodzi jeden człowiek inteligentny, taki człowiek, który widzi również środek, choć nie musi zawsze być neutralny.
Toteż pismo święte czytane bardzo szybko, w sposób własnego wahadła emocjonalnego nie będzie zrozumiane przez Boga jedynego, nawet jak odrzemy Szatana, który przybiera twarz Boga, by zmylić modlących się do niego.
Siła taka może rozerwać niejednego i nie jest to podwieszenie do sufitu - to tylko własna interpretacja z zaznaczoną sposobnością tzw. koncepcja indywidualna.
Tutaj będą zwolennicy drużynowego podejścia, gdzie bardziej chwali się praca podczas terapii, ale Michał Anioł też odnosił wiele indywidualnie, a nagminnie nazywanie tego Sztuką z bogatą moszną na zawsze wywołuje kontrowersje wokół niejednego artysty z koncepcją indywidualną, niemniej zajść drużynowo da się oczywiście, lecz nieco inaczej, podchodząc do tego poprzez podpatrywanie innych, wpadając na pomysły danych członków, czy wykazując się zbieractwem dla guru/szefów.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

Ja jestem zdania, że każda skrajność jest nienormalna, czasem trzeba znależć tzw złoty środek
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Jaskolka
zaufany użytkownik

Post autor: Jaskolka »

skrajność budzi ciekawość, bycie skrajnym zapewnia na przykład powodzenie i wiele polubień na Facebooku. Dlaczego więc taka osoba ma stać się normalna i wtopić w tłum. hehehe
no nie koniecznie to było na temat.
Ale ja czasem popadam w taki stan że ciągle jem czipsy, albo ciągle sprzątam, albo ciągle oglądam filmy. Takie tam fanaberie. Ale dobrze mi z tym. :angelic-blueglow:
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
zacziszor
zaufany użytkownik

Post autor: zacziszor »

Żyjemy w matrixie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „aktualne badania”