Opinia na temat snów i "przeniesienia mojej świadomości do innej rzeczywistości"

informacje naukowe, medyczne

Moderator: moderatorzy

mecz
bywalec

Opinia na temat snów i "przeniesienia mojej świadomości do innej rzeczywistości"

Post autor: mecz »

Może to dziwnie zabrzmieć, ale czasem odnoszę wrażenie, że po przebudzeniu jestem już w innej rzeczywistości niż byłem wcześniej.

Oczywiście odnośnie snów, to z własnej obserwacji, moja opinia jest taka, że "coś" lub "ktoś" przenosi moją świadomość do równoległej rzeczywistości i mam widok na to co się dzieje tam "po drugiej stronie" , to co robi "mój klon" (być może na innej planecie)

Później, po przebudzeniu zazwyczaj wracam do tej samej rzeczywistości, ale gdy "sprawy" toczą się nie po myśli danego twórcy rzeczywistości, przenosi mnie (moją świadomość) "coś" do innego miejsca w tym samym ciele i tak samo wyglądającym otoczeniem, ale z innymi zdarzeniami i inną pamięcią u pozostałych ludzi mnie znających.

Zdarza się to rzadko, ale kilka razy już to tak odebrałem, że obudziłem się "w innym świecie"
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Re: Opinia na temat snów i "przeniesienia mojej świadomości do innej rzeczywistości"

Post autor: Amannn »

Psychoza temu winna.
ODPOWIEDZ

Wróć do „wiedza o schizofrenii”