Jestem pośmiewiskiem.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- zarejestrowany użytkownik
Jestem pośmiewiskiem.
Nie chcem, ani nie umiem nic ze sobą zrobić. To jest tak, że nie chcesz być ciapciokiem i dla kogoś rozrywką, to musisz sobie urwać łeb. Najlepiej za pomocą skoku na lince samochodowej z wiaduktu. *słowo niedozwolone* psa uśpisz w tym kraju jak jest kaleką, a człowiekowi co poradzisz...
A najlepsze jest to w tej chorobie, że ci nic to wszystko nie przeszkadza i tak sobie żyjesz. Gorzej niż jakiś giermek i ty tego nawet już nie widzisz.
A najlepsze jest to w tej chorobie, że ci nic to wszystko nie przeszkadza i tak sobie żyjesz. Gorzej niż jakiś giermek i ty tego nawet już nie widzisz.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Re: Jestem pośmiewiskiem.
Czyim pośmiewiskiem i dla kogo rozrywką jesteś?czesctoja pisze: ↑śr lis 17, 2021 9:39 pm Nie chcem, ani nie umiem nic ze sobą zrobić. To jest tak, że nie chcesz być ciapciokiem i dla kogoś rozrywką, to musisz sobie urwać łeb. Najlepiej za pomocą skoku na lince samochodowej z wiaduktu. *słowo niedozwolone* psa uśpisz w tym kraju jak jest kaleką, a człowiekowi co poradzisz...
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
-
- zarejestrowany użytkownik
Jestem.
- Słonecznik1
- bywalec
ja też się czuje , różnie , czasami zastanawiam się czy nie jestem opętany przez demony ,i nie pisze sobie tego od tak .Ale ty nic nie bierzesz i dobrze . Najlepiej by osoby które nie brały trzymały się zdala a może zesrały sie ..bez uśmiechów chińskich
- Słonecznik1
- bywalec
Przepraszam za moje chamstwo
- Słonecznik1
- bywalec
Przepraszam za moje chamstwo
- falling up
- bywalec
udowdnij swoją wartość i nie daj się oszukać że tego nie zrobiłaś.
ja jestem laureatem konukursów i nagrody nobla.
a ludzie dalej udają przy mnie tylko przy mnie upośledzonych.
strach przed konfrontacją?
myślisz że nie poradzę sobie z jakimś malarzem artystą albo sportowcem. daj mi 3 dni.
każdy czerwony napój ma barwinik=witamine "Ha"
*
prefix.
*
prefix.
- amigo
- zaufany użytkownik
Bylem w dziecistwie.Teraz sie podnioslem ! ![Clap :clap:](./images/smilies/eusa/clap.gif)
![Clap :clap:](./images/smilies/eusa/clap.gif)
Nie tylko ty.