frag.
Dodatkowo rozróżniam rodzaje głosów / przekazów informacyjnych:https://nowaziemia.com.pl/viewtopic.php?p=25286#25286 pisze:Ja to zamieszczam w tym temacie bo to są informacje od głosów, więc wiecie i rozumiecie, że to może mieć źródło:
- z mojej głowy czyli wytwór mojego mózgu
- technologia, ktoś lub coś się podpina pod mózg np. z jakieś wsi pod miastem i się bawi w hodowlę rzekomo chorych jednostek, być może są to nagrania z przeszłości.
- jakiś przekaz od wyżej rozwiniętej cywilizacji
- halucynacje i omamy
- choroba psychiczna
- sztuczna inteligencja odtwarza z pliku nagranym na innej planecie na urządzeniu ukrytym gdzieś na Ziemi w jaźni człowieka filmy.
- jacyś wieśniacy robią sobie jaja z miastowych i podłączają się przez radio do mózgu.
Pewnie są jeszcze inne możliwości, ale pochodzenie tych informacji dla kogoś z zewnątrz może mieć wątpliwe i nierzetelne źródło.
-Z innego poziomu egzystencji
-Z równoległej rzeczywistości
-Z innego wymiaru
-Z innej planety
-Ze Słońca (gwiazd)
-Z Ziemi (to zależy od tego w kto co wierzy np. kula w kosmosie/komórkowa Ziemia/wnętrze Ziemi/niebocentryzm/płaska Ziemia/(Ziemia w kształcie torusa (jak ciastko donat

Z wnętrza Ziemi/lub z wierzchu Ziemi
-głosy w mózgu
-głosy w sercu
-wiadomości głosowe jak sms tylko bezpośrednio trafiają do mózgu w formie informacyjnej
Oprócz tego wraz z głosami czasem pojawiają się/pojawiały się wizję z głosem lub bez
Jako przesłane zdjęcie albo wideo nad głową w określonym "channel-u(kanale)" w mózgu
Po prawej stronie głowy , po lewej (były różne miejsca "wyświetlenia się" w okolicy twarzy lub czoła tych wizji)