potrzebuje z kims pogadac

Dział przeznaczony dla nowych użytkowników w celu przywitania się i uzyskanie wstępnych informacji co i jak.

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.

Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Kot Mruż
zarejestrowany użytkownik

Re: potrzebuje z kims pogadac

Post autor: Kot Mruż »

paulus318 pisze: czw paź 26, 2023 7:13 pm wielu ludzi szuka mistycyzmu ,w roznych miejscach-karmia sie tym
Nie wiedziałem, że tutaj też. Ci od "duchowości" (które samo to słowo jest dla mnie wstrętne) lekceważą "chorych".
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

A kto to se te psychole ?
Kot Mruż

FreshEscape pisze: czw paź 26, 2023 7:50 pm A kto to se te psychole ?
Bogowie, ha ha.
Awatar użytkownika
klucz żurawi
zaufany użytkownik

Post autor: klucz żurawi »

Kot Mróż, odpowiesz mi na kilka pytań? Tak żebyśmy wszyscy wiedzieli z kim rozmawiamy, z jakiego poziomu chcesz z nami kontakt.
Czy jesteś schizofrenikiem. A może to jakiś nowy trend, nowa subkultura młodzieżowa zapoczątkowaną mangą w której bohaterem jest schizofrenik.
Czy jesteś w wieku w którym cierpi się za miliony i uznałeś że być wykluczonym ze społeczeństwa jest pięknie.
Kot Mruż

Kluczu żurawi, raczej nie chcę kontaktu, po prostu odpowiadam. Miło mi, że dostrzegłeś moją postawę "Ludzie! Każdy z was mógłby, samotny, więziony, myślą i wiarą zwalać i podźwigać trony"...
Nie mogę się określać, bo dla każdego trzeba być jednakim, tak uważam. Dlaczego ktoś miałby dostosowywać się do wyobrażenia o mnie, szczególnie jeśli sam je narzucę?
Generalnie Twoje próby podporządkowania mnie budzą mój wstręt, zresztą i tak nie zamierzałem się udzielać.
A, manga ze schizofrenikiem byłaby super, tego potrzeba, nie wiem, czy jest, akurat nie czytam, choć komixy amerykańskie są lepsze niż kilkaset lat zachodniego malarstwa...
Awatar użytkownika
klucz żurawi
zaufany użytkownik

Post autor: klucz żurawi »

To nie była próba podporządkowania tylko ciekawość. Jeśli nie jesteś schizofrenikiem to wiedz że różne rzeczy nam się wydają o tych co tu piszą. A jeśli jesteś schizofrenikiem to sam odkryjesz urojenia że niektórzy rejestrują się tylko po to by szkodzić konkretnie tobie.
Kot Mruż

Kluczu, nie wątpię, że była ciekawość, ale było też coś innego, co każdy może przeczytać. Co do choroby, to już to powiedziałem nie wprost.
Jednak chyba wolę obejrzeć bajeczny film "Alita: Battle Angel", zresztą według mangi, niż gryźć się tutaj ze wszystkimi, bo tak by było :D
Pozdrawiam :)

Wróć do „Nowi użytkownicy”