Zdolność do pracy?
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
Zdolność do pracy?
Czy udawało Wam się uzyskać zdolność do pracy u lekarza medycyny pracy przed jej podjęciem czy odmawiano Wam jej? Na jaki czas Wam ją dawano? Czy schizofrenik może jak chce i ma możliwość(czuje się dobrze) pracować, czy na wieść o schizofrenii lekarz odmawiał zdolności do pracy?
-
- zaufany użytkownik
- Status: student
- Gadu-Gadu: nie mam
-
- zaufany użytkownik
Re: Zdolność do pracy?
Z własnego doświadczenia:
Lekarz medycyny pracy dopuścił mnie do pracy biurowej między innymi. Później starałem się o pracę jako pomocnik stolarza i i już mnie nie dopuścił.
Dla mnie to loteria i zależy co się powie przy lekarzu medycyny. Z jednej strony można kłamać i się nie przyznać... każdy z rentą socjalną ma wpisaną całkowitą niezdolność do pracy. O dziwo to nie zabrania pracować. Gdzie tu logika?
Lekarz medycyny pracy dopuścił mnie do pracy biurowej między innymi. Później starałem się o pracę jako pomocnik stolarza i i już mnie nie dopuścił.
Dla mnie to loteria i zależy co się powie przy lekarzu medycyny. Z jednej strony można kłamać i się nie przyznać... każdy z rentą socjalną ma wpisaną całkowitą niezdolność do pracy. O dziwo to nie zabrania pracować. Gdzie tu logika?
-
- bywalec
Czy schizofrenik może być psychiatrą albo psychologiem
-
- zarejestrowany użytkownik
Chyba można się o to starać.
-
- zaufany użytkownik
Co do bycia psychiatra to troche dziwnie.''Sam siebie leczyc

Jutro kolejny dzien wiecej... Schizofrenia wita.