Moderowanie Złego Kiciusia XXL
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
To jest dział specjalny. Proszę umieszczać w nim tylko uwagi do sposobu moderowania forum oraz do modereatorów. Tu nie prowadzomy żadne innej dyskusji merytorycznej.
To jest dział specjalny. Proszę umieszczać w nim tylko uwagi do sposobu moderowania forum oraz do modereatorów. Tu nie prowadzomy żadne innej dyskusji merytorycznej.
-
- bywalec
Re: Moderowanie Złego Kiciusia XXL
Katastrofa nie ośmieszaj się już. Te twoje posty są już tylko żenujące.
-
- bywalec
Pisalem, ze nie moge sie postrzymac, bo czekam na Twoje reakcje
.
Jestes przewidywalny jak wynik meczu z udzialem polskiej reprezentacji
.

Jestes przewidywalny jak wynik meczu z udzialem polskiej reprezentacji

Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. | Nothing is impossible | Semper in altum
-
- bywalec
Czemu zawsze starasz się obrazić?
-
- bywalec
Opisuje stan faktyczny Twojego poziomu intelektualnego i emocjonalnego. To nie obraza tylko szczerosc. I tak jestem bardzo mily i powściągliwy.
Najlepsze, ze Ty chyba nie zdajesz sobie z tego sprawy.
Najlepsze, ze Ty chyba nie zdajesz sobie z tego sprawy.
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. | Nothing is impossible | Semper in altum
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Mam pomysł. Załóżcie inny wątek i można się tam z kłótniami przenieść.
To wątek Kiciusia który sam założył by tutaj był hejtowany, a temat nam nie co uciekł. 
-
- bywalec
Hejtujmy Kiciusia!
Kicius, zdecydowanie malo optymistycznie widze Ciebie jako moderatora. Nie wroze Ci pozytywnej przyszlosc na tak jakze odpowiedzialnym stanowisku.
Kicius, zdecydowanie malo optymistycznie widze Ciebie jako moderatora. Nie wroze Ci pozytywnej przyszlosc na tak jakze odpowiedzialnym stanowisku.

-
- moderator
Mam tą świadomość. Z tego powodu od miesięcy nie śpię i nawet nie cieszy mnie jedzenie ulubionych schoko bonsCatastrophique pisze: ↑czw sie 12, 2021 9:18 am Hejtujmy Kiciusia!
Kicius, zdecydowanie malo optymistycznie widze Ciebie jako moderatora. Nie wroze Ci pozytywnej przyszlosc na tak jakze odpowiedzialnym stanowisku.![]()

-
- bywalec
Jak złemu kiciusowi uda się ciebie zbanować to powinien dostać nagrodę bo na forum będzie spokój i zero agresji. Jako moderator będzie mógł wtedy nic nie robić poza postami nie na temat.
-
- bywalec
Kocham czytać te wasze "rozmowy" 

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
-
- bywalec
Ja tez sie przy tym calkiem niezle bawie
.

-
- bywalec
Jeśli będziesz obrażał i poniżał, to wiesz co cię czeka.
-
- bywalec
Dobra rozrywka xD.
-
- bywalec
Widzę że tylko ban cię zastopuje?
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Przestańcie proszę zgłaszać prawie każdy post Katastrofika. Wasze zachowanie już jest co najmniej nienormalne.....
-
- bywalec
Najśmieszniejsze, ze oni mysla, ze zdziałają cos w ten sposob xD.
-
- bywalec
Jak sam pisałeś twój ban to kwestia czasu. Nie powstrzymasz się z obrażaniem i poniżaniem a na to nie ma już dłużej przyzwolenia.
-
- bywalec
Katastrofa dalej obraża i poniża a jeszcze nie jest zbanowany?
-
- moderator
Cezaremu123 został odebrany status zaufanego ponieważ brzydko się zwrócił do Catastrophique.
ale dlaczego tak się zwrócił? Jaka jest przyczyna?
Jak wiemy od dawna Catastrophique denerwuje to jakie Cezary ma relacje z kobietami i w jaki sposób o nich pisze.
ale dlaczego Catastrophique ma to denerwować?
Cezary miał nieprzyjemne doświadczenia z kobietami które go zraniły, niektóre podcinały skrzydła lub hamowały w rozwoju.
Piszę to co wiem.
Dlaczego ktoś raczy odbierać drugiej osobie możliwość wylewania na forum co czuje i czego doświadczał? Jak można być tak paskudnym w środku żeby czepiać się innych kiedy ci zamiast oczekiwać zrozumienia i wsparcia na forum z takimi samymi ludźmi dostawać ciągłą krytykę i nieprzyjemne czepialstwo.
To jest krzywdzenie innych.
Ja sam na szczęście większość kobiet które znam są naprawdę fajne, miłe i no nie wiem ...super?
ale nie można mieć klapki na oczach i żyć zakłamaniem że wszystkie takie są.
Niektóre są perfidne i wyrafinowane zdolne posunąć się za daleko.
Mało przez kobiety zostało zniszczonych rodzin. Mało kobiet zawinęło się na szyi cudzym mężom niszcząc rodzinę I wywołując u dzieciach płacz i depresję? Niektóre kobiety myślą tylko i wyłącznie o swoich korzyściach. Dużo grzechu dzieje się przez kobiety, samobójstw i wojen, śmierci.
Mnie zostawiła żona bo poszła się dupczyć i bawić się z innym. Teraz jest mniej warta niż otwieracz po pustej konserwie bo zbiera śmieci nad zalewem że swoim ukochanym. A miała kasy z PZU tyle że aż rzygać się chciało.
Catastrophique ciągle się czepia Cezarego aż ten drugi już jest na skraju wytrzymania. Nie tylko Cezarego.
Druga sprawa co *słowo niedozwolone* jest złego w tym że mieszka się z rodzicami.?
Ja sam pracuję w Austrii ale przyjeżdżam do taty na weekend. Miałem okres że ze swoją ex ciągle się przeprowadzałem. I nie był to wspaniały okres. Teraz jestem kawalerem z odzysku ojciec przepisał mi dom a on sam potrzebuje wsparcia bo ma otępienie. I co mam go teraz oddać do domu starców? Rany boskie...
Każdy ma inną sytuację. Zwykle nie jest to trudne do zrozumienia że pochodzimy z różnych środowisk przez co jesteśmy różni.
Ktoś kto się czepia innych i krytykuje, prowokuje za to że myśli ten ktoś inaczej a o sobie mówi ze jest szczęśliwy i spełniony jest to zwykła bujda na resorach, fałsz, obłuda i blef. Taka osoba zwykle ma swoje sekrety które za żadne skarby nie ujawni a które by ją pogrążyły.
Uważam że Cezary to całkiem spoko faceta z ambicjami i wznoszę o ponowne dodanie go do zaufanego.
ale dlaczego tak się zwrócił? Jaka jest przyczyna?
Jak wiemy od dawna Catastrophique denerwuje to jakie Cezary ma relacje z kobietami i w jaki sposób o nich pisze.
ale dlaczego Catastrophique ma to denerwować?
Cezary miał nieprzyjemne doświadczenia z kobietami które go zraniły, niektóre podcinały skrzydła lub hamowały w rozwoju.
Piszę to co wiem.
Dlaczego ktoś raczy odbierać drugiej osobie możliwość wylewania na forum co czuje i czego doświadczał? Jak można być tak paskudnym w środku żeby czepiać się innych kiedy ci zamiast oczekiwać zrozumienia i wsparcia na forum z takimi samymi ludźmi dostawać ciągłą krytykę i nieprzyjemne czepialstwo.
To jest krzywdzenie innych.
Ja sam na szczęście większość kobiet które znam są naprawdę fajne, miłe i no nie wiem ...super?
ale nie można mieć klapki na oczach i żyć zakłamaniem że wszystkie takie są.
Niektóre są perfidne i wyrafinowane zdolne posunąć się za daleko.
Mało przez kobiety zostało zniszczonych rodzin. Mało kobiet zawinęło się na szyi cudzym mężom niszcząc rodzinę I wywołując u dzieciach płacz i depresję? Niektóre kobiety myślą tylko i wyłącznie o swoich korzyściach. Dużo grzechu dzieje się przez kobiety, samobójstw i wojen, śmierci.
Mnie zostawiła żona bo poszła się dupczyć i bawić się z innym. Teraz jest mniej warta niż otwieracz po pustej konserwie bo zbiera śmieci nad zalewem że swoim ukochanym. A miała kasy z PZU tyle że aż rzygać się chciało.
Catastrophique ciągle się czepia Cezarego aż ten drugi już jest na skraju wytrzymania. Nie tylko Cezarego.
Druga sprawa co *słowo niedozwolone* jest złego w tym że mieszka się z rodzicami.?
Ja sam pracuję w Austrii ale przyjeżdżam do taty na weekend. Miałem okres że ze swoją ex ciągle się przeprowadzałem. I nie był to wspaniały okres. Teraz jestem kawalerem z odzysku ojciec przepisał mi dom a on sam potrzebuje wsparcia bo ma otępienie. I co mam go teraz oddać do domu starców? Rany boskie...
Każdy ma inną sytuację. Zwykle nie jest to trudne do zrozumienia że pochodzimy z różnych środowisk przez co jesteśmy różni.
Ktoś kto się czepia innych i krytykuje, prowokuje za to że myśli ten ktoś inaczej a o sobie mówi ze jest szczęśliwy i spełniony jest to zwykła bujda na resorach, fałsz, obłuda i blef. Taka osoba zwykle ma swoje sekrety które za żadne skarby nie ujawni a które by ją pogrążyły.
Uważam że Cezary to całkiem spoko faceta z ambicjami i wznoszę o ponowne dodanie go do zaufanego.
-
- bywalec
Szkoda Cezarego. Był nieustannie prowokowany. Powinien zostać moderatorem.
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Czarek płodził posty jak plemnik z riposty (żarty lepsze od baby u lekarza).
Wieczny student