jestem tylko szambem
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
-
- zaufany użytkownik
Re: jestem tylko szambem
Nie prawda

-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Kto w szambie na dnie, temu żona podpadnie.
-
- bywalec
Cały ten wszechświat to ściek i szambo...ale Boże!
Ludzkość rozpłynie się i stanie się jedną istotą.
Z perspektywy cielesnej wróci do stanu pierwotnej zupy, czyli szamba.
Ludzkość rozpłynie się i stanie się jedną istotą.
Z perspektywy cielesnej wróci do stanu pierwotnej zupy, czyli szamba.
-
- admin
- Status: webmaster
Co Ty za bzdury opowiadasz, Lasta. Jesteś jednym z nas i tyle !
-
- zaufany użytkownik
-
- admin
- Status: webmaster
Eden, żyjemy w świecie, w którym ludzie są poniżani, traktowani obelgami nawet bez ich najmniejszej winy. Potem rozdają podobne obelgi sami, bo mają tego świata serdecznie dość. To jest niestety zmasowany atak na nasz kraj. Do tego, żeby nas poniżać opłacani są dobrzy specjaliści, co widać choćby po różnych mediach.
Nie dajmy się !
Rzeczywiście musiałem odebrać Lasta uprawnienia, bo poniżał innych, lecz kto pisze o sobie samym w taki sposób, jak Lasta jest przecież także sam ofiarą tego ataku.
Co mamy uczynić ? Lasta wróci do nas, gdy się "obudzi", dostrzeże, że wcale nie musi tak działać i przestanie poniżać innych.
Nie dajmy się !
Rzeczywiście musiałem odebrać Lasta uprawnienia, bo poniżał innych, lecz kto pisze o sobie samym w taki sposób, jak Lasta jest przecież także sam ofiarą tego ataku.
Co mamy uczynić ? Lasta wróci do nas, gdy się "obudzi", dostrzeże, że wcale nie musi tak działać i przestanie poniżać innych.
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Gdzie popłynął Lasta ?zbyszek pisze: ↑czw cze 24, 2021 8:16 am Eden, żyjemy w świecie, w którym ludzie są poniżani, traktowani obelgami nawet bez ich najmniejszej winy. Potem rozdają podobne obelgi sami, bo mają tego świata serdecznie dość. To jest niestety zmasowany atak na nasz kraj. Do tego, żeby nas poniżać opłacani są dobrzy specjaliści, co widać choćby po różnych mediach.
Nie dajmy się !
-
- zaufany użytkownik
- Status: SCHPRNK
-
- zaufany użytkownik
CZeść Lasta!
Zbliża się Finał Euro.Możliwe że oglądałeś mecze.
Mysle że poszedłeś za daleko w swojej ocenie i że dałeś sobie nadzieje .Ryby pływają w jeziorach i oceanach ,czasami w akwarium sam wiesz jak ważna jest jakość wody np dla ryb.Czlowiek może chłonąć jak gąbka i dlatego powinien filtrować treści jakie przedstawia i upublicznia.Kotakt z pięknem sztuki a może i przyrody lub kontakt z Bogiem uszlachetnia nas w codzienności.Jakość mojej i Twojej ,,wody'' jest istotna i mam nadzieje że zmniejszysz zanieczyszenia i bedziemy się karmić słowem dobrym i pożywnym dla nas.
cześć ciekawego finału Euro
Zbliża się Finał Euro.Możliwe że oglądałeś mecze.
Mysle że poszedłeś za daleko w swojej ocenie i że dałeś sobie nadzieje .Ryby pływają w jeziorach i oceanach ,czasami w akwarium sam wiesz jak ważna jest jakość wody np dla ryb.Czlowiek może chłonąć jak gąbka i dlatego powinien filtrować treści jakie przedstawia i upublicznia.Kotakt z pięknem sztuki a może i przyrody lub kontakt z Bogiem uszlachetnia nas w codzienności.Jakość mojej i Twojej ,,wody'' jest istotna i mam nadzieje że zmniejszysz zanieczyszenia i bedziemy się karmić słowem dobrym i pożywnym dla nas.
cześć ciekawego finału Euro