Minecraft serwer dla schizofreników
Moderator: moderatorzy
Minecraft serwer dla schizofreników
Czy to dobry pomysł?
Czy ktoś mógłby utrzymać taki serwer?
Pochwalcie się jaką wersję Minecrafta lubicie najbardziej: Z jakimi biomami? Z jakim terenem? Z jakimi modami?
Ja osobiście najbardziej lubię czasy przed wersją beta 1.8, ze względu na unikalny generator terenu.
Infdev 20100413 też miał swój urok! Analogowy system generowania terenu!
Beta vs Alpha
1.12.2 to była ostatnia dobra wersja.
Od bety 1.8 zaczęło się przekombinowywanie. Zaklęcia, pasek głodu i tym podobne.
ale 1.13 i wyżej to już jest jakaś parodia. Nie można wczytać nowszych światów w starszych wersjach!
Gdy już zobaczy się wszystkie biomy to wszystko wygląda tak samo.
Wracając do serwera: czy ktoś miał kiedykolwiek taki pomysł?
Czy ktoś mógłby utrzymać taki serwer?
Pochwalcie się jaką wersję Minecrafta lubicie najbardziej: Z jakimi biomami? Z jakim terenem? Z jakimi modami?
Ja osobiście najbardziej lubię czasy przed wersją beta 1.8, ze względu na unikalny generator terenu.
Infdev 20100413 też miał swój urok! Analogowy system generowania terenu!
Beta vs Alpha
1.12.2 to była ostatnia dobra wersja.
Od bety 1.8 zaczęło się przekombinowywanie. Zaklęcia, pasek głodu i tym podobne.
ale 1.13 i wyżej to już jest jakaś parodia. Nie można wczytać nowszych światów w starszych wersjach!
Gdy już zobaczy się wszystkie biomy to wszystko wygląda tak samo.
Wracając do serwera: czy ktoś miał kiedykolwiek taki pomysł?
Re: Minecraft serwer dla schizofreników
Czy ktoś tu gra w Minecraft?
- xmiaplacidus
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 67253143
Każda wersja ma swoje plusy i minusy, ale ja zawsze gram na najnowszej, bo każda nowa wersja daje większe możliwości budowania, a to jest moja ulubiona czynność w grze.
F25.1
Stare wersje miały mniej bloków, ale to pobudzało bardziej kreatywność!
Nowe wersje mają nudny teren i monotonne biomy. Kiedy zobaczysz je wszystkie już nic cie nie zaskoczy.
Nowe wersje mają nudny teren i monotonne biomy. Kiedy zobaczysz je wszystkie już nic cie nie zaskoczy.