Kruk, Joanna oraz Meduzola

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Kruk, Joanna oraz Meduzola

Post autor: AcidHouse »

gdzie oni są ?
no przecież to pytanie, a na pytanie należy się odpowiedź, bo to nie retoryczne.

Prawo wyboru - jak każdy będzie mieć prawo wyboru, to nie będzie odpowiedzi.
AcidHouse
bywalec

Re: Kruk, Joanna oraz Meduzola

no i jeszcze jeden, czyli Mat - mattatjah.

Gdzie oni są /

>
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Post autor: Chłopiec Papuśny »

Meduzola sobie przerwę zrobiła od internetu, a reszta nie mam pojęcia.
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

Tak, zrobiłam sobie przerwę... I byłam kilka razy na łące wzdłuż rzeki, raz też w lesie. Robiłam też zakupy- pierwszej potrzeby, ale też obkupilam się w ubrania, z second handu. Odwiedzilam swojego psychiatrę. Myłam zęby dwa razy dziennie. Miło mi upłynął ten czas. Oczywiście maseczka i żel do dezynfekcji. Zapisałam się też na szczepienie. Mimo tego, co napisałam wyżej, mam jakąś blokadę, jeśli chodzi o uzewnętrznianie się. Te moje posty to skondensowana wiedza o mnie. Miło, @Acid, że pomyślałes o mnie, pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Erratas
bywalec

Post autor: Erratas »

gdzie jest Hipis, Sportowiec i grow up?
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Post autor: rozszczepionyumysl »

Sportowiec chyba zbanowany, albo usunął konto.
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

A co z Hipisem to rzeczywiście ciekawe. Może nie ma czasu teraz, ma ważniejsze problemy.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Pycioslawa tez zniknela.

A Sportowiec pyta gdzie jest Sportowiec. :think:
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Erratas
bywalec

Sportowiec,
Hipis
grow up

to moje alter-ego.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Raczej multi konto.
W koncu doigrasz sie drugiego bana.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
cezary123
zaufany użytkownik

Grow up kojarzy mi się z Tęsknotą za umysłem.
Hipis ma kobietę, więc raczej duże zmartwienia życiowe :icon-mrgreen:
Awatar użytkownika
Erratas
bywalec

Sportowiec nie pierwszy raz dostał tu bana.
Ale ja nie jestem Sportowcem. Jestem jego apostołem.
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

No, poza tym nie wiem, jakie może być powiazanie między panią Kruk a mną. Jakieś wolne skojarzenie pewnie. Ja rozważam zmianę nicku z Meduzola na Meduzolina, choroba sprawiła, że jestem powolna i pasywna, choć może z wybujalym ego, w każdym bądź razie skojarzenie z "ciężka limuzyna" byłoby trafniejsze, niż dotychczasowa, acz błędnie interpretowana Meduza. Fakt, kumpel chciał przed laty powiedziec "Moja muzo"... Ale moja konotacja opiera się w rzeczywistości na "Wie es in der MEDizin sein SOLL" , czyli taka polemika z Gombrowiczowskim Ferdydurke, czyli "fourteen door key". Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

AcidHouse pisze: czw kwie 15, 2021 9:23 pm no i jeszcze jeden, czyli Mat - mattatjah.

Gdzie oni są /

>
Kto jest za tym by użytkownikowi AcidHouse przywrócono status zaufanego?
Jest jednym z nas, wzbudza moje zaufanie. Czasem tylko ponoszą go emocje lub płynie zbytnio na falach choroby, co tylko świadczy za nim. Jest inteligentny, pisze ciekawie i składnie oraz wnosi sporo w warstwę merytoryczną forum.
Został ukarany, ok, każdy może się pomylić ale niech już ta kara minie. Uważam iż zasługuje na to. Jest wporzo gość.
Awatar użytkownika
tylkoktoś
zaufany użytkownik

Post autor: tylkoktoś »

W czasie rzutu choroby ciężko się odnaleźć ,nie każdy umie.Jestem za.
Awatar użytkownika
Erratas
bywalec

Banowanie schizofreników za to że mają psychozy na forum dla schizofreników to jak banowanie osób z depresją za wykazywanie symptomów depresji na forum dla osób z depresją.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Post autor: Chłopiec Papuśny »

Digital pisze: czw maja 06, 2021 1:29 pm
AcidHouse pisze: czw kwie 15, 2021 9:23 pm no i jeszcze jeden, czyli Mat - mattatjah.

Gdzie oni są /

>
Jest jednym z nas, wzbudza moje zaufanie. Czasem tylko ponoszą go emocje lub płynie zbytnio na falach choroby, co tylko świadczy za nim. Jest inteligentny, pisze ciekawie i składnie oraz wnosi sporo w warstwę merytoryczną forum.
Został ukarany, ok, każdy może się pomylić ale niech już ta kara minie. Uważam iż zasługuje na to. Jest wporzo gość.
Jeszcze nie minął nawet miesiąc, a ty chcesz żeby przywrócić mu już status zaufanego?
grow up
bywalec

Post autor: grow up »

Wszyscy żeśmy z kurnika. Potem forum antyfanie cd action. To cd action nauczyło nas pisać i czytać. Jak skład apostolski mówić różnymi językami.

Teraz jest google earth Więc z Polski smuggler da się wyjechać
*
cezary123
zaufany użytkownik

W 2000 roku czytałem Cd-Action.
Był też tam jakiś MacAbra czyli makabra. Paskudne krwawe gry, spirytyzm, obłęd. I pełno niesmacznych żartow. Możliwe, że ludzie mieli problemy :icon-mrgreen:
AcidHouse
bywalec

Meduzola pisze: czw maja 06, 2021 12:38 pm No, poza tym nie wiem, jakie może być powiazanie między panią Kruk a mną. Jakieś wolne skojarzenie pewnie. Ja rozważam zmianę nicku z Meduzola na Meduzolina, choroba sprawiła, że jestem powolna i pasywna, choć może z wybujalym ego, w każdym bądź razie skojarzenie z "ciężka limuzyna" byłoby trafniejsze, niż dotychczasowa, acz błędnie interpretowana Meduza. Fakt, kumpel chciał przed laty powiedziec "Moja muzo"... Ale moja konotacja opiera się w rzeczywistości na "Wie es in der MEDizin sein SOLL" , czyli taka polemika z Gombrowiczowskim Ferdydurke, czyli "fourteen door key". Pozdrawiam

Kruk i Mat to osoby męskie, zaś Joanna to osoba żeńska.
Natomiast wiem w jakiej Ty osobie występujesz. Jest to kobieta.
Alara pisze: czw maja 06, 2021 5:03 pm Banowanie schizofreników za to że mają psychozy na forum dla schizofreników to jak banowanie osób z depresją za wykazywanie symptomów depresji na forum dla osób z depresją.
Wyobraź sobie Alf, że ja nie miałem psychozy, ani przed przymusowym przebywaniem na oddziale, ani w trakcie leczenia, natomiast nie wiem jak nazwać słyszane przeze mnie jęki istoty, które wydawały się być z innego świata, a było to w trakcie leczenia Rispoleptem Consta w zastrzykach wraz z Depamide 2000 mg.
Ten głos pojawił się pierwszy raz w życiu i to kilka godzin po filmie Blady strach - Haute Tension z roku 2003.

Gdybym nie poszedł w drugiej połowie 2008 roku do szkoły policealnej to zostałbym wcielony do wojska, bo Lech akurat wtedy chciał każdego kto się dalej nie uczy widzieć w wojsku, a ja nie chciałem, by mi tam rozkazywano więc wybrałem szkołę policealną.

Teraz sobie wyobraź co by działo się w wojsku i jak wyglądałoby moje życie teraz ?
a może myślisz, że szpital pojawiłby się, ale znacznie później ? Można gdybać, zresztą w mojej głowie też buszują te pytania, które głosami nie są i nie mają prawa być głosami choroby, skoro wcześniej nie było tego typy zdarzeń.
Omamów i urojeń też nie miałem i nie mam obecnie, ponieważ wiem, że wszystko to co słyszę jest naturalnym głosem ze świata, a nie z jakiejś innej galaktyki i mam 100 procentową pewność, że chociaż nie jestem pępkiem świata, to jednak niektórzy ludzie o mnie źle mówili.

Digital pisze: czw maja 06, 2021 1:29 pm

Gdzie oni są /

>

Nie wiem za bardzo jak mam się do tego odnieść, bo z jednej strony chcę podziękować, a z drugiej chcę być w zgodzie zgodzie z Zbysiulem, który udzielił mi kilka ważnych rad poza powłoką forum, dlatego mogę mieć jeszcze długo czarny status, gdyż i tak nie pisałem w wątkach osobistych, a to, czy ludzie mi wierzą, czy też nie, to nie mój problem.

Meduzola pisze: wt maja 04, 2021 10:45 am Tak, zrobiłam sobie przerwę... I byłam kilka razy na łące wzdłuż rzeki, raz też w lesie. Robiłam też zakupy- pierwszej potrzeby, ale też obkupilam się w ubrania, z second handu. Odwiedzilam swojego psychiatrę. Myłam zęby dwa razy dziennie. Miło mi upłynął ten czas. Oczywiście maseczka i żel do dezynfekcji. Zapisałam się też na szczepienie. Mimo tego, co napisałam wyżej, mam jakąś blokadę, jeśli chodzi o uzewnętrznianie się. Te moje posty to skondensowana wiedza o mnie. Miło, @Acid, że pomyślałes o mnie, pozdrawiam.

Dziękuje za podziękowania oraz dziękuje za pozdrowienia.
Ja też Cię pozdrawiam i dziękuje, że czułaś się "pomyślana".
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”