Dobry temat o żydach mi znikł!

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający

Dobry temat o żydach mi znikł!

Post autor: guile »

Kto mi usunął ten temat? Ktoś stąd, a może poza evotem?

-------UWAGA MODERATOR Chłopiec Papuśny
Temat został zamknięty. Tematy i posty przenoszone są do innych działów a nie usuwane.
By odnależć swój temat można skorzystać z wyszukiwarki, z linku: posty użytkownika w swoim profilu lub przycisku: więcej-->aktywne tematy.

Pozdrawiam!
Chłopiec Papuśny

Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
nadzieja dobrowolska
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Re: Dobry temat o żydach mi znikł!

Post autor: nadzieja dobrowolska »

viewtopic.php?f=30&t=36186

Temat zmienił dział.
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający

pycioslawa pisze: wt mar 09, 2021 11:07 am viewtopic.php?f=30&t=36186

Temat zmienił dział.
Dzięki!
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Awatar użytkownika
Hipis
zaufany użytkownik

Post autor: Hipis »

Żydzi się chowają po krzakach to i nie można o nich mówić publicznie.
Swoją drogą jest 5 ras ludzi według genetyków: murzyn, biały, azjata, indianin oraz żyd.
E ?= m + (*c²)
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Post autor: Chłopiec Papuśny »

Argentil pisze: wt mar 09, 2021 12:20 pm Żydzi się chowają po krzakach to i nie można o nich mówić publicznie.
Swoją drogą jest 5 ras ludzi według genetyków: murzyn, biały, azjata, indianin oraz żyd.
Widzę że tworzy się nowa nauka etnoantrogenobiopseudologia. 🤔
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: Dobro »

co ma ten temat do przeżyć religijnych, strach pytać o uzasadnienie xd
Ostatnio zmieniony wt mar 09, 2021 2:38 pm przez Dobro, łącznie zmieniany 1 raz.
:angelic-blueglow:
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Post autor: Chłopiec Papuśny »

karuna pisze: wt mar 09, 2021 2:32 pm co ma ten temat do przeżyć religijnych, strach pytać xd
Nie mogłem przerzucić do tematów ogólnych - religia. 🤔
Patrząc jednak na poglądy i argumenty, wątek wydaje się być w sam raz. 🙂
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik

Ok, walka dobra ze złem odwieczna, xd wylewanie pomyj to nie są przeżycia religijne pod wpływem choroby, od tego był ten dział

jak dla mnie to "polityka" jest dobrym działem, pasuje do polityki charakterem wypowiedzi
nadzieja dobrowolska
moderator
moderator

karuna pisze: wt mar 09, 2021 2:40 pm jak dla mnie to "polityka" jest dobrym działem, pasuje do polityki charakterem wypowiedzi
Popieram.
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający

I co? Fajny temat? Niestety, nie obeszło się bez bólu dupy naszego dyżurującego lobbysty interesów sorosowych, Catastrophiquea.
Awatar użytkownika
Hipis
zaufany użytkownik

Post autor: Hipis »

https://www.nacjonalista.pl/2012/05/08/ ... i-sa-rasa/

Ignorancja... ignorancja... nieładnie, macie artykuł.
E ?= m + (*c²)
Awatar użytkownika
Sportowiec
bywalec
Status: Student

Post autor: Sportowiec »

Żydzi + katole = kler!

Cyganie w NBA zaczęli grać, gdy Shawn Kemp kończył karierę!

Funny Bill Gates Corporation - Linux nie wygrał!
ZUS to hajs! Bølmo und Northampton and Torquay są znane! :eusa-violin: :angelic-grayflying:
Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

guile pisze: wt mar 09, 2021 7:04 pm I co? Fajny temat? Niestety, nie obeszło się bez bólu dupy naszego dyżurującego lobbysty interesów sorosowych, Catastrophiquea.
Tak czesto do mnie pijesz, odnosisz sie do mnie w czesto niekulturalny sposob, ze jedyny bol 4 liter jaki ktokolwiek tutaj ma, to Ty na moj temat ;).
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający

Catastrophique pisze: czw mar 11, 2021 11:18 pm
guile pisze: wt mar 09, 2021 7:04 pm I co? Fajny temat? Niestety, nie obeszło się bez bólu dupy naszego dyżurującego lobbysty interesów sorosowych, Catastrophiquea.
Tak czesto do mnie pijesz, odnosisz sie do mnie w czesto niekulturalny sposob, ze jedyny bol 4 liter jaki ktokolwiek tutaj ma, to Ty na moj temat ;).
Daruj sobie, spin doktorze od racji sorosowych.
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający

Czemu mi się usuwa temat, zamiast choćby tego typu rzeczy:

viewtopic.php?f=5&t=36136

Czyżby nam się kolejna Maxi wylęgiwała w tutejszych lożach moderatorskich?

Papuśny, jeżeli tutejszy "ruch sorosowych oporów przeciwko ludzkości" wywiera na Ciebie jakieś niemiłe presje, powiedz nam o tym! Faktycznie, jest to wielce dziwne czemu moich postów się czepiasz, zamiast tyłu tutejszych psich ogonów, pędzących tam i spowrotem w istnym amoku. Jeżeli nie posiadasz powagi i dojrzałości mentalnej do sprawiedliwego wykonywania swojego tutejszego zawodu moderatorka, na tym naszym tutejszym forum schizofrenicznym, to proszę Cię powstrzymuj się od posunięć, które Cię przerastają, bo przede wszystkim tylko sam sobie szkodzisz. Ja i tak prędzej wszystko wygadam w swojej autobiografii z albumem swojej plastyki! I tak tych Żydów nie uratujesz, ani tutejszej "bezpieki" za fundusze sorosowych fundacji (możliwie) przed dopiero mega bólem srakowicza!

???
Wybacz ale jako moderator nie jestem w stanie ogarnąć całego forum. Mam również swoje obowiązki i przyjemności w realnym świecie. Coś mogę przeoczyć tutaj teraz, zdarza się ludziom - wyłapać później z czyjąś pomocą lub samemu.
Forum służy do pomocy w terapii czy kontaktach międzyludzkich; I nie zastąpi tych kontaktów w rzeczywistym świecie i nie powinno.
Zbyszkowi przyświecała pewna idea gdy zakładał to forum, częściowo ją podzielam - jest również zapisana w regulaminie forum. Polecam zapoznać się z nim, być może ta świadomość dlaczego robię pewne rzeczy tak a nie inaczej uświadomi ciebie jaki przyświeca mi cel.🙂

Pisząc dosadniej, to że choroba psychiczna na którą cierpisz nie usprawiedliwia ciebie z twoich negatywnych zachowań i ataków na inne osoby.
Jeżeli tego nie przemyślisz i nie zrozumiesz to postaram się napisać to jeszcze bardziej dosadnie.

Pozdrawiam
Chłopiec Papuśny
nadzieja dobrowolska
moderator
moderator

guile pisze: pt mar 12, 2021 4:15 pm Czemu mi się usuwa temat, zamiast choćby tego typu rzeczy:

viewtopic.php?f=5&t=36136
Ja na Sportowca już nie mam sił, ostrzeżenia nie pomagają, czekam na dobry moment żeby zgłosić go do Zbyszka. Ale popieram to, że to nieuczciwe. Zauważyłam, że Papuśny zaczął walczyć ze Sportowcem, więc może mu go oddam w jego ręce jeśli już nic nie poskutkuje.
BTW, dzięki za zwrócenie uwagi, bo już się chyba rozleniwiłam jeśli o Sportowca chodzi.
viewtopic.php?t=40441
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający

]Dopiero co forum jednej men.dy się pozbył, już mamy drugą! Sorry, ale mi się nie podoba gdy ktoś kopie mnie w kostkę, na co ja nie mam prawa pisnąć tego "au-ua", bo zaraz za to zostanę nazwany homofobem, antysemitą, rasistą, czy ta 90% populacji niezdolna do samodzielnego myślenia wie co jeszcze! Nie ma bardziej zbrodniczej machiny opresji i zagłady, niż komunizm, wiadomo że przez Żydów wymyślony, przez Żydów wprowadzony, i teraz ponownie przez Żydów wprowadzany w zachodnią cywilizację, dosłownie niczym najparszywszy członek w gwałcie kryminalnym! Wywołuje to w ofierze rozpacz, myśli samobójcze, wszystko co zabija! Nic dziwnego że cywilizacja zachodnia nie chce się rozmnażać, pod takim złem!

Komu wolno o tym wszystkim otwarcie mówić, jak nie nam czubkom, do chwili przekroczenia tych granic bardziej niemym, niż dziecko w katolickim sierocińcu?! Nadszedł czas, gdy mowni stracili głos, aż niemych taki szlag jasny przez to trafia, że mówią!

Pycia, jest ok. Ty się nie czepiasz jak rzep, nie wiadomo czemu, gdy jest tyle syfu na forum.
Mam tylko nadzieję że jesteś świadomy i odpowiedzialny za swoje słowa i czyny, że jesteś w stanie ponieść wszelkie konsekwencje z tym związane. Jakiekolwiek by one nie były.

Pozdrawiam!
Chłopiec Papuśny
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

Obrazek
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
tylkoktoś
zaufany użytkownik

Post autor: tylkoktoś »

Ja za darmo dostałem ostrzeżenie poziom pierwszy:).

Po prostu szowinizm w czystej postaci....😏

Pozdrawiam
Chłopiec Papuśny
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik

utopia pisze: pt mar 12, 2021 7:26 pm Ja za darmo dostałem ostrzeżenie poziom pierwszy:).
Tak jest jak dziecku dać kolorowe przyciski...

Wróć do „Niechciane tematy”