bezobjawowa. jak leczyć.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- bywalec
- Status: Pracujący
- Gadu-Gadu: 78004251
Re: bezobjawowa. jak leczyć.
Miałem sen. Śniło mi się że Jezus Chrystus zapłacił za każdy mój grzech jestem zbawiony i każdy może być
Jezus Chrystus jest królem i zapłacił za każdy mój grzech
Niewspomniana schizofrenia, wymaga farmakologii. Innej dla nałogowców. innej dla (eko-podupadających) emocjonalnychaktywistów, innej dla (zwierzo-)palcooszustów..
- Katastrofa
- bywalec
Neuroleptyki powodują cukrzycę oraz olbrzymie straty zdrowotne dla organizmu.
+ mrówki w wątrobie przy alkoholu, a przy nocnej kawie ciasne ściąganie ścięgien
Ostatnio zmieniony czw cze 22, 2023 5:34 am przez Handicap, łącznie zmieniany 1 raz.
- Katastrofa
- bywalec
Religijne masz oraz somatyczne choróbska.
- piotrs
- zaufany użytkownik
bierzcie leki jak wiekszość
w możliwie najniższych dawkach lekach
w możliwie najniższych dawkach lekach
6. Brak skupienia przejawiajacy się natrętnym doradztwem różnej formy otępiających domysłów, jest uwarunkowany brakiem pewnych decyzji. Postrzeganie ksobności jako negatywnego spoglądania na innych, powstałego w negacji do powszechnego zaufania i rozsądku jest podstawnę, przy niejawnym konflikcie interesów i odwlekaniu innych fundamentalnych sporów.
- Katastrofa
- bywalec
Wyspać się i pośmiać oraz pożartować!