Funkcjonowanie w schizofrenii
Moderator: moderatorzy
Funkcjonowanie w schizofrenii
Witam wszystkich Mam na imię Daria i jestem studentką V roku Psychologii.
W ramach pracy magisterskiej prowadzę badanie dotyczące tego co Państwo sądzicie na temat swojego życia ze schizofrenią.
Badanie składa się jedynie z pytań zamkniętych. Wypełnienie kwestionariuszy zajmuje kilka minut.
Uczestnictwo w badaniu jest w pełni anonimowe i dobrowolne. W każdym dowolnym momencie można je przerwać.
Badanie było już wstawiane tutaj na forum, wypełniło go 10 osób, jednak aby było ono możliwe do przeanalizowania potrzebuje minimum 30 osób. Bardzo proszę o pomoc.
Z góry dziękuję za poświęcony czas!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... sp=sf_link
W ramach pracy magisterskiej prowadzę badanie dotyczące tego co Państwo sądzicie na temat swojego życia ze schizofrenią.
Badanie składa się jedynie z pytań zamkniętych. Wypełnienie kwestionariuszy zajmuje kilka minut.
Uczestnictwo w badaniu jest w pełni anonimowe i dobrowolne. W każdym dowolnym momencie można je przerwać.
Badanie było już wstawiane tutaj na forum, wypełniło go 10 osób, jednak aby było ono możliwe do przeanalizowania potrzebuje minimum 30 osób. Bardzo proszę o pomoc.
Z góry dziękuję za poświęcony czas!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... sp=sf_link
-
- bywalec
Re: Funkcjonowanie w schizofrenii
Wypełniłem, więc w najgorszym razie będzie pani miała 11.
Bardzo dziękuje
Zachęcam a zarazem proszę w wolnej chwili o uzupełnianie ankiety : ) dziękuję tym, którzy już wypełnili!
Chwila i zrobione.Powodzenia.
Wypełniłam.
Dziękuje bardzo
Bardzo proszę o wypełnianie badania : ) już niewielu odpowiedzi mi brakuje! Dziękuje za każdy odzew : )
wypelnilem
ja też wypełniłem
Dziękuje : )
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Przesłałem, ciekawe..
pozdr
pozdr
Lepiej być samemu niż żyć z iluzją posiadania przyjaciół.
Do zakończenia badania brakuje mi odpowiedzi kobiet. Zachęcam i zarazem proszę o uzupełnienie badania : ) z góry dziękuje !
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Mało kobiet w schizofrenii, więcej z rodziny, piją kielich gehenny i zostawiają parę kropel dla kosmitów.
Kosmito nikczemny - ankietę byś wypełnił. Nawet Twój krewny co Cie na oczy nie widział napisał wiadomość za pomocą swojego brudu. Stuku puku - puka Acid.
Przystojnieję z wiekiem - ankiety nie wypełnię. Ogień gaśnie z wiekiem, ogień gaśnie z wiekiem.
Jakim człowiekiem chcesz być dla innych. Wybierz gorący lub zimny, zimny lub gorący. Pal stojący lub zwinny pingwin. Wybrał: Lodowaty piknik.
Kosmito nikczemny - ankietę byś wypełnił. Nawet Twój krewny co Cie na oczy nie widział napisał wiadomość za pomocą swojego brudu. Stuku puku - puka Acid.
Przystojnieję z wiekiem - ankiety nie wypełnię. Ogień gaśnie z wiekiem, ogień gaśnie z wiekiem.
Jakim człowiekiem chcesz być dla innych. Wybierz gorący lub zimny, zimny lub gorący. Pal stojący lub zwinny pingwin. Wybrał: Lodowaty piknik.
- pycioslawa
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Na forum ilość aktywnych kobiet jest znikoma.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
- lasta
- bywalec
- Kontakt:
Raczej w schizofrenii, Pani, "magister", abstrahując do czego ten wywiad, no, ale faktem, raczej jestem, raczej, przewrażliwiony, też to, co z tego mogłoby być, mogłoby wydawać się mi, ale cóż, takie jest życie, no, nie?
Raczej w schizofrenii, Pani, "magister", abstrahując do czego ten wywiad, no, ale faktem, raczej jestem, raczej, przewrażliwiony, też to, co z tego mogłoby być, mogłoby wydawać się mi, ale cóż, takie jest życie, no, nie?
[/quote]
Ciekawe co chciał przekazać?
[/quote]
- pycioslawa
- moderator
[/quote]
Człowiek w psychozie ma wiele do przekazania, ale nie zawsze inni go rozumieją.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- pycioslawa
- moderator
Człowiek w psychozie ma wiele do przekazania, ale nie zawsze inni go rozumieją.utopia pisze: Ciekawe co chciał przekazać?
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Skąd wiesz, że ma psychozę ?
Może ma barwniejsze życie i widzi kolory niedostępne nawet w Adobe ?
Może ma barwniejsze życie i widzi kolory niedostępne nawet w Adobe ?