OPO 2
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
OPO 2
*słowo niedozwolone* JAKO DZIECKO MIALEM NIE PRZEKLINAC.
MAM 31 LAT. NIE ROZUMIEM SMIERCI. WEDLUG MNIE TO SPISEK MEDIOW. ALE PIERDOLIC STATYSTYCZNIE PO KONWIDZIE ZOSTLO NAS 5% ZYJACYCH.
JA KUWA PISZE ENIGMY FIREWALLE A TO MOJE DRUGIE JA ROBI ZE MNIE ZARTY. BAWI SIE W WHISPLASHA.
PIERDOLI GO CZY PRZEZYJE. MAM WYGRAC.
TO JA PIERDOLE ZEBYM JESZCZE WIEDZIAL CO MAM ZAGRAC.
MUZYKE DUSZY.
SERCE NIE SLUGA. CHOC LOGICZNIE JESTEM CZLOWIEKIEM BEZ WIEKU. MYSLE ZE MAM 10 LAT. A MAM 31.
TO KTO WYTRZYMA TAKI BLOW MIND.
MAM ZA DUZA BEKE Z LUDZI. Z TEGO ZE PIJA KAWE W KTOREJ JUZ NIE MA COFFEINY. ZE NIE UMIEJA SRAC.
CHOC CHUJA MNIE TO OBCHODZI. ZROBIE COS DLA NICH.
#_UPORZADKUJ W SPOSOB LOGICZNY RZECZYWISTOSC.
I TAK *słowo niedozwolone* LEKARZ Z FALSZYWYM KWITEM UMIE WSZYSTKO.
TAK SAMO REKTOR PLIBUDY KRAKOWSKIEJ.
NA WARSZAWSKIEJ OD POSTU ANTONOWICZA CHLOPAKI CZEKAJA NA LASKI.
TACY JESTESCIE MALO OPINIOTWORCZY.
I *słowo niedozwolone*.
MAM 31 LAT. NIE ROZUMIEM SMIERCI. WEDLUG MNIE TO SPISEK MEDIOW. ALE PIERDOLIC STATYSTYCZNIE PO KONWIDZIE ZOSTLO NAS 5% ZYJACYCH.
JA KUWA PISZE ENIGMY FIREWALLE A TO MOJE DRUGIE JA ROBI ZE MNIE ZARTY. BAWI SIE W WHISPLASHA.
PIERDOLI GO CZY PRZEZYJE. MAM WYGRAC.
TO JA PIERDOLE ZEBYM JESZCZE WIEDZIAL CO MAM ZAGRAC.
MUZYKE DUSZY.
SERCE NIE SLUGA. CHOC LOGICZNIE JESTEM CZLOWIEKIEM BEZ WIEKU. MYSLE ZE MAM 10 LAT. A MAM 31.
TO KTO WYTRZYMA TAKI BLOW MIND.
MAM ZA DUZA BEKE Z LUDZI. Z TEGO ZE PIJA KAWE W KTOREJ JUZ NIE MA COFFEINY. ZE NIE UMIEJA SRAC.
CHOC CHUJA MNIE TO OBCHODZI. ZROBIE COS DLA NICH.
#_UPORZADKUJ W SPOSOB LOGICZNY RZECZYWISTOSC.
I TAK *słowo niedozwolone* LEKARZ Z FALSZYWYM KWITEM UMIE WSZYSTKO.
TAK SAMO REKTOR PLIBUDY KRAKOWSKIEJ.
NA WARSZAWSKIEJ OD POSTU ANTONOWICZA CHLOPAKI CZEKAJA NA LASKI.
TACY JESTESCIE MALO OPINIOTWORCZY.
I *słowo niedozwolone*.
*
Re: OPO 2
Zagraj free flow.Jungletrain pisze: ↑wt lis 10, 2020 9:42 pm Żeby wygrać musisz znać reguły gry, inaczej drugie ja ciebie oszuka na zasadach których nie znasz.
Ja nie znam twojej gry, każdy ma inną.
*
więc to jest tak wyrosłeś z ławki albo już nie możesz na niej siedzieć i co? jak machać nogami. fajnie że wiesz że masz 7 a nie 31 lat. całe życie przed tobą.
tak przynahmniej móiwi wzór na optymalizacje b2= 4ac.
nawet po wprowadzeniu błędnych danych.
niemożliwe? jestem za muru tam znamy taką naukę że wy nazywaliście ją czarami.
pochodze ze słońca przeniosłem się na ziemie zmianą strefy czasowej.
już parę razy umierałem. ale podróżije w czasie i wiem że to czas żeby nagrać track./
tak przynahmniej móiwi wzór na optymalizacje b2= 4ac.
nawet po wprowadzeniu błędnych danych.
niemożliwe? jestem za muru tam znamy taką naukę że wy nazywaliście ją czarami.
pochodze ze słońca przeniosłem się na ziemie zmianą strefy czasowej.
już parę razy umierałem. ale podróżije w czasie i wiem że to czas żeby nagrać track./
*
z rapu się wyrasta. ze wszystkiego się wyrasta. jeśli myślisz o wieczności. nie myśl o tyum co tylko co jutro. ja bio czipuje się to jest piękne. do wieczności będą geniuszem.
Bóg? codziennie kiedy ubieram mundur, płacz że nie z naszywaką airborn 101 i skrzydłami u butów. teraz tylko udajemy i odbieramy se telefony. se telefony czasami przez okno.
agresja? psychopata? oczywista oczywistość. to nic że bita żona zmienia zeznania.
a dziecko musi patrzeć na to. gdzie twój Bóg pyta szatan mnie. szatan to element pop kultury jaki to śmiech jaka zabawa diablo III czekalibyśmy na cztery ale mateusz popsuł zabawę. może by tak przejść na YT anomaly. po co być bohaterem na ulicy i narażać się na przekroczenia bareiry strachu? prawo? no to polsko nam pomagłaś.
więc nie płacz demokracjo
Bóg? codziennie kiedy ubieram mundur, płacz że nie z naszywaką airborn 101 i skrzydłami u butów. teraz tylko udajemy i odbieramy se telefony. se telefony czasami przez okno.
agresja? psychopata? oczywista oczywistość. to nic że bita żona zmienia zeznania.
a dziecko musi patrzeć na to. gdzie twój Bóg pyta szatan mnie. szatan to element pop kultury jaki to śmiech jaka zabawa diablo III czekalibyśmy na cztery ale mateusz popsuł zabawę. może by tak przejść na YT anomaly. po co być bohaterem na ulicy i narażać się na przekroczenia bareiry strachu? prawo? no to polsko nam pomagłaś.
więc nie płacz demokracjo
*
co ja rossel crow żeby myśleć że filmy dzieją się naprawdę.
bo tak jest. tylko psychopat nie czuje emocji.
co mel gibson że czytam w twoich myślach i mówisz że słabe.\
to zapraszamy na słów zabawe.:
a jak ambicja
b jak brzytwa
c jak celulit.
kobirty depiluja bo chcą schudnąć a wystarczy nie jarać
*słowo niedozwolone* jak można grubnąć jak jest filter.
zaciągnij się ostatni raz. albo weź się *słowo niedozwolone* mać w garść.
bo tak jest. tylko psychopat nie czuje emocji.
co mel gibson że czytam w twoich myślach i mówisz że słabe.\
to zapraszamy na słów zabawe.:
a jak ambicja
b jak brzytwa
c jak celulit.
kobirty depiluja bo chcą schudnąć a wystarczy nie jarać
*słowo niedozwolone* jak można grubnąć jak jest filter.
zaciągnij się ostatni raz. albo weź się *słowo niedozwolone* mać w garść.
*