jak nie trafić do DPS. zol.

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
grow up
bywalec

jak nie trafić do DPS. zol.

Post autor: grow up »

Przebywanie z osobami zaburzonymi w grupie nie jest możliwym sytuacja do zdrowienia.
Terapeuci są bez uprawnień.
Kto miał do czynienia a warsztatami terapii zajęciowej i mu się nie podobało powinien pracować w NSA. Bo innym tam jest full albo poker.
*
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Re: jak nie trafić do DPS. zol.

Post autor: AcidHouse »

oczywiście, że pierwszy myk to wręcz mój tok rozumowania, bo nawet na terapii z innymi psychotykami, nie pójdziemy dalej, no chyba, że odpowiada nam bycie schizofrenikiem, niemal zawsze słabszym od innych oraz ogólnym pacyfistą.
Jakim prawem ja w ogóle miałem na początku 2008 roku kategorię A do wojska, by po 10 miesiącach trafić do psychuszki i z rokiem 2009 mieć już kategorię E.
Ja jednak mam swoje papiery i będę ich prędzej czy później dojeżdżał nawet z prawnikami, jeżeli przestanie rządzić PO-PIS ...
grow up
bywalec

Re: jak nie trafić do DPS. zol.

Post autor: grow up »

kompania E. byłeś szkolony.
*
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”