schizofrenia jest wszystkim co niej temat się dowiesz?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
schizofrenia jest wszystkim co niej temat się dowiesz?
Czy lekarze psychiatrzy?
- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
Re: schizofrenia jest wszystkim co niej temat się dowiesz?
Jesień pyta chyba, czy od psychiatry dowie się wszystkiego na temat schizofrenii.
No cóż, jeden lekarz będzie przemycał ci informacje o schizofrenii. Zwłaszcza jeśli będzie widział u ciebie chęć zrozumienia choroby. Inny jedyne co będzie oczekiwał to byś pamiętał jakie leki brać.
Warto też samemu się edukować. Chociażby na tym forum jest wiele informacji.
No cóż, jeden lekarz będzie przemycał ci informacje o schizofrenii. Zwłaszcza jeśli będzie widział u ciebie chęć zrozumienia choroby. Inny jedyne co będzie oczekiwał to byś pamiętał jakie leki brać.
Warto też samemu się edukować. Chociażby na tym forum jest wiele informacji.
Ja rozmawiam z eisteinem i platonem.
Że bez bio czipów nie da się być naukowcem
Ja o schizofrenie i jej leczeniu wiem tyle, że nie należy z nami się liczyć w rozmowie i należy zabraniać nam wielu rzeczy które mogą robić zdrowi ludzi. Tak abyśmy lubieli ilekroć ktoś obali masz umysł i wszelkie jego pomysły.