Jaki telefon komórkowy do szpitala?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji ogólnej proszę używać działu powyżej, tutaj tylko o konkretnych szpitalach, przychodniach, etc.
W dyskusji ogólnej proszę używać działu powyżej, tutaj tylko o konkretnych szpitalach, przychodniach, etc.
Jaki telefon komórkowy do szpitala?
Jakie znacie telefony komórkowe których można używać w szpitalach (bez aparatu i kamery)?
E ?= m + (*c²)
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Re: Jaki telefon komórkowy do szpitala?
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Warto mieć w zanadrzu, ponieważ w razie nawrotu nie ma czasu na szukanie telefonu i zakup.
E ?= m + (*c²)
W szpitalach psychiatrycznych jest zakaz nagrywania nie ma natomiast zakazu posiadania telefonu z kamerą przynajmniej z tego co ja wiem .
Jak ja byłem w szpitalu dwa lata temu to bez problemu można było mieć smartfon. Nie wiem czy w innych szpitalach jest podobnie.
-
- zarejestrowany użytkownik
Byłem w takim szpitalu że można było mieć telefon tylko o określonej godzinie i tylko godzinę trzeba było wybrać od pielęgniarki i go oddać po tym czasie i na następny dzień to samo.
U mnie wydawali telefon na godzinę dwa razy w tygodniu, ale była opcja dzwonienia na telefon szpitalny przez rodzinę. Ja miałam zwykły, bez aparatu to mogłam mieć przy sobie. Pozwalali na słuchawki do telefonu