Glosy/mysli
Moderator: moderatorzy
Glosy/mysli
Witam pytanko do formulowiczow
Czy te glosy wewnetrzne to wasze mysli wasze wyobrazenia? Jak to wyglada? Czy glosy sa myslami?
Czy te glosy wewnetrzne to wasze mysli wasze wyobrazenia? Jak to wyglada? Czy glosy sa myslami?
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Re: Glosy/mysli
Mi się wydaje,że to bardziej dzwięki slyszane,a myśli bardziej zaburzone to urojenia.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Nie,nie mam głosów.
głosy nie są z wewnątrz, z Twojej głowy, a z zewnątrz, więc nie są to Twoje myśli
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
Omamy słuchowe rzekome, są słyszane wewnątrz i mogą być brane np. za telepatię i to nie są myśli. Można mieć wadliwe myśli, np. na temat telepatii i wówczas to są urojenia. Omamy słuchowe właściwe, mają źródło z zewnątrz i polegają na tym, że ktoś coś mówi, a chory słyszy co innego i może to odnosić do siebie.
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie.
- pycioslawa
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
W innym watku wspomnialam o spiewie, niczym syrenim, ktory nie byl moim spiewem ani moimi myslami. Czasami slysze w glowie powotrzenie swoich mysli, bardzo uporczywe. Przewaznie jednak glosy wewnetrzne byly w moim przypadku porozumiewaniem sie telepatycznym z moim alter-ego, ktore wychodzilo z mojego ciala.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
- amigo
- zaufany użytkownik
Ja mam wewnątrz głowy.
To są właśnie omamy rzekome. Nie słyszę konkretnego głosu, tylko myśli w głowie.
To są właśnie omamy rzekome. Nie słyszę konkretnego głosu, tylko myśli w głowie.