I radzę ci spojrzeć na własne ograniczenie umysłowe. Tak się boisz, że nawet nie jesteś w stanie się do tego przyznać! Kiedyś się wszyscy bez wyjątku panicznie bali świętej inkwizycji, a teraz homomafii. Nowy złoty cielec zajął miejsce starego! I wiesz co, tak samo zginie, tylko tym razem przez islam.
Czemu homo, to kłamstwo
Moderator: moderatorzy
-
- nadużywający
Re: Czemu homo, to kłamstwo
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
-
- zaufany użytkownik
Kiedyś byłam tolerancyjna, ale teraz geje mnie ogromnie brzydzą. Im więcej wiesz tym gorzej śpisz jest tu prawidłowym stwierdzeniem. Jak można się bawić fekaliami lub sprawiać drugiej osobie ból dla swojej przyjemności? Czytałam o tym i większość gejów nie dożywa starości, już nie mówiąc jak wyglądają ich tyłki owrzodzone, z kłykcinami i innymi ohydztwami. Zgadzam się z guile te parady równości to jakieś dewiacje połączone z politycznymi manipulacjami. Nikt nie chce, żeby druga osoba się obnosiła ze swoimi fetyszami w miejscu publicznym. Wolno ci tomku w swoim domku i niech tam to robią pedały z dala od ludźkich oczu.
Życie jest piękne
Tylko akurat nie moje
Tylko akurat nie moje
-
- nadużywający
Dobrze napisane, Willow! Ja jeszcze nawet nie doszłem do tematu jak niezdrowe fizycznie jest te obrzydliwe zachowanie. No tak, bo odbyt służy do srania, a nie do ruchania (by uważać inaczej, trzeba mieć we łbie nieźle nasr...)
Co tu jeszcze chciałbym poruszyć, to popatrzcie czym faktycznie jest ta straszna "tolerancja" tych strasznie "tolerancyjnych" ministrantów ołtaży tej neo świętej krowy. Oni aż tak się strasznie boją, że aż nawet sami przed sobą w ciszy własnego przemyślenia nie są w stanie być obiektywni, krytyczni, czy nawet logiczni! Nieraz ci powiedzą "oby ci się nic za to nie stało"! To wg. nich ma być tolerancja!
To nie jest żadna tolerancja, to jest fobia społeczna, zbiorowa psychoza przed grupą dewiantów! Na taką "tolerancję" powinno się wręcz leczyć psychicznie, jak na każdą inną fobię, a nie to tolerować!
Natomiast co do tej grupy dewiantów, to sami powinni być aresztowani za celowe doprowadzanie innych do fobii! Sorry, ale pospolity bullying nie przekona mnie do nikogo! Wręcz nie zajmowania się tym przez służby kryminalne doprowadzi to do tego samego zuchwalstwa, co mieliśmy za czasów średniowiecza, inkwizycje!
Co tu jeszcze chciałbym poruszyć, to popatrzcie czym faktycznie jest ta straszna "tolerancja" tych strasznie "tolerancyjnych" ministrantów ołtaży tej neo świętej krowy. Oni aż tak się strasznie boją, że aż nawet sami przed sobą w ciszy własnego przemyślenia nie są w stanie być obiektywni, krytyczni, czy nawet logiczni! Nieraz ci powiedzą "oby ci się nic za to nie stało"! To wg. nich ma być tolerancja!
To nie jest żadna tolerancja, to jest fobia społeczna, zbiorowa psychoza przed grupą dewiantów! Na taką "tolerancję" powinno się wręcz leczyć psychicznie, jak na każdą inną fobię, a nie to tolerować!
Natomiast co do tej grupy dewiantów, to sami powinni być aresztowani za celowe doprowadzanie innych do fobii! Sorry, ale pospolity bullying nie przekona mnie do nikogo! Wręcz nie zajmowania się tym przez służby kryminalne doprowadzi to do tego samego zuchwalstwa, co mieliśmy za czasów średniowiecza, inkwizycje!
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
A co maja fetysze tego pokroju do homoseksualizmu?
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
-
- bywalec
Guile - zamiast fascynować się tematem LGBT zacznij coś robić żeby lepiej się poczuć.Państwo nie ma z Ciebie żadnego pożytku,musi Cie utrzymywać a Ty w tym czasie karmisz się jadem.Byle pierwszy homoseksualista płacący podatki i pracujący na nasz dobrobyt jest dla Państwa więcej wart ni Ty.Uważasz siebie za patriotę? wstydził byś się.
Bóg patrzy nic nie mówi,pewnie żałuje po co stworzył ludzi.
-
- bywalec
Cicho, Guile walczy o prawdę
.
Temat idzie do śmietnika - Maxi.

Temat idzie do śmietnika - Maxi.
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Witaj jestem Acid. Acid HouseWillow9 pisze: ↑pt maja 29, 2020 1:46 pm Kiedyś byłam tolerancyjna, ale teraz geje mnie ogromnie brzydzą. Im więcej wiesz tym gorzej śpisz jest tu prawidłowym stwierdzeniem. Jak można się bawić fekaliami lub sprawiać drugiej osobie ból dla swojej przyjemności? Czytałam o tym i większość gejów nie dożywa starości, już nie mówiąc jak wyglądają ich tyłki owrzodzone, z kłykcinami i innymi ohydztwami. Zgadzam się z guile te parady równości to jakieś dewiacje połączone z politycznymi manipulacjami. Nikt nie chce, żeby druga osoba się obnosiła ze swoimi fetyszami w miejscu publicznym. Wolno ci tomku w swoim domku i niech tam to robią pedały z dala od ludźkich oczu.

-
- bywalec
Nie przejmuj się tym. Nikt nie jest doskonały
.

Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
-
- zaufany użytkownik
Witaj Acid.AcidHouse pisze: ↑śr cze 24, 2020 7:09 pmWitaj jestem Acid. Acid HouseWillow9 pisze: ↑pt maja 29, 2020 1:46 pm Kiedyś byłam tolerancyjna, ale teraz geje mnie ogromnie brzydzą. Im więcej wiesz tym gorzej śpisz jest tu prawidłowym stwierdzeniem. Jak można się bawić fekaliami lub sprawiać drugiej osobie ból dla swojej przyjemności? Czytałam o tym i większość gejów nie dożywa starości, już nie mówiąc jak wyglądają ich tyłki owrzodzone, z kłykcinami i innymi ohydztwami. Zgadzam się z guile te parady równości to jakieś dewiacje połączone z politycznymi manipulacjami. Nikt nie chce, żeby druga osoba się obnosiła ze swoimi fetyszami w miejscu publicznym. Wolno ci tomku w swoim domku i niech tam to robią pedały z dala od ludźkich oczu.![]()

Życie jest piękne
Tylko akurat nie moje
Tylko akurat nie moje
-
- bywalec
otóż mylisz się, podobnie jak Guilee jestem doskonały przez sztukę ,aż do homofobii, z tym że ja mam nieco utajoną jej formę, a Ty najwidoczniej lubisz ciepłych, jednak to mnie nie interesuje.
-
- bywalec
Ahaaa, takie buty, mówisz. 

-
- bywalec
ale co się tak bawisz ze mną w kotka i myszkę...
Nie wiem czy wiesz, ale to typowe praktyki psychiatrów, którzy wiedzą, że dany delikwent jest zdrowy jak byk, ale odwrócą sytuację i wepchają w niego Solian, Amisan, Klozapol, Rispolept, Haloperidol, Depakinę i wiele innych, bo liczą się dla nich stałe zyski, ponieważ tylko ponadprzeciętne organizmy zniosą wiele lat "leczenia".
W Twoim przypadku osiągasz satysfakcję, bo pragniesz nagrody, co zdrowe nigdy nie będzie.
Weź gumę.
Nie wiem czy wiesz, ale to typowe praktyki psychiatrów, którzy wiedzą, że dany delikwent jest zdrowy jak byk, ale odwrócą sytuację i wepchają w niego Solian, Amisan, Klozapol, Rispolept, Haloperidol, Depakinę i wiele innych, bo liczą się dla nich stałe zyski, ponieważ tylko ponadprzeciętne organizmy zniosą wiele lat "leczenia".
W Twoim przypadku osiągasz satysfakcję, bo pragniesz nagrody, co zdrowe nigdy nie będzie.
Weź gumę.
-
- bywalec
Źli psychiatrzy, powiadasz. 

-
- nadużywający
No lepsze to niż nic. Przykro że tak trzeba było zrobić z powodu braku obiektywizmu wobec tematu moderatorki Maksymiliany, a może nawet braku dojrzałości psychicznej. Ludzie, jak na takim pejsbuku wolno lgbt i innym takim jeździć do woli po papieżu, czemu gdzie indziej nie powinniśmy mieć prawa szczerze dyskutować na temat lgbt, i tych innych? Że komuś to sprawia ból pupy, to jego problem. Tu na wsi u mnie nie mogą przeżyć że nie chodzę do kościoła razem z nimi. Tu zaś że nie adoruję gejów, znowu niczym banda wypranych z mózgu wieśniaków. Aj, jaj, jaj!
-
- nadużywający
Tutaj uzupełniam ten temat początkową treścią postu, której Maxi rzekła "ciach", i zlikwidowała.
https://www.equip.org/articles/homosexu ... d-fiction/
Jakim prawem ona jest nadal modem, to tego nie wiem, bo to jest temat bez dyskusji. Wy prohomo, nie macie żadnej racji! Tylko za sprawą agresji takiej lub innej, potraficie narzucać swój nowy porządek świata na innych.
https://www.equip.org/articles/homosexu ... d-fiction/
Jakim prawem ona jest nadal modem, to tego nie wiem, bo to jest temat bez dyskusji. Wy prohomo, nie macie żadnej racji! Tylko za sprawą agresji takiej lub innej, potraficie narzucać swój nowy porządek świata na innych.
-
- bywalec
Khem, przypominam, że m.in. za agresję słowną straciłeś Zaufanego, kilka osób mówiło Ci, że nie potrafisz zachować kultury, piszesz posty pod postami wypełnione nienawiścią i agresją, jeden za drugim, niemal każdy wypełnionymi obelgami i nierealnymi, bzdurnymi roszczeniami oraz oszczerstwami. Do tego prowokujesz innych. Wiele osób Ci to wskazywało.
I popatrz teraz na ten fragment, który zacytowałem.
-
- nadużywający
Czemu ty nie potrafisz być takim Zorro gdy chodzi o szkalowanie papieża na takim pejsbuku? Co ten temat cię tak gryzie. Przecież nawet w prawdę nie wierzysz.Catastrophique pisze: ↑wt lip 14, 2020 12:54 amKhem, przypominam, że m.in. za agresję słowną straciłeś Zaufanego, kilka osób mówiło Ci, że nie potrafisz zachować kultury, piszesz posty pod postami wypełnione nienawiścią i agresją, jeden za drugim, niemal każdy wypełnionymi obelgami i nierealnymi, bzdurnymi roszczeniami oraz oszczerstwami. Do tego prowokujesz innych. Wiele osób Ci to wskazywało.
I popatrz teraz na ten fragment, który zacytowałem.
Poza tym, jest to oczywiste jaki jesteś wybiórczy, wręcz załgany do granic absurdu. Myślisz że ludzie są durni, i nie widzą tego? Sam sobie tylko szkodzisz.
-
- bywalec
Mówią o równości wobec gejów i lesbijek, a już katolików i Jezuska nienawidzą i się wywyższają (pamiętna akcja z Jezuskiem w mandarynkach i Matce Boskiej klozetowej).
Marna mi równość, dlatego czasem rozumiem Guile.
Ja natomiast odchodzę coraz bardziej od wiary w Najwyższego, a w kościele nie byłem dobre 7 lat.
Marna mi równość, dlatego czasem rozumiem Guile.
Ja natomiast odchodzę coraz bardziej od wiary w Najwyższego, a w kościele nie byłem dobre 7 lat.
-
- nadużywający
Dla zainteresowanych dobrem swoim, i przyszłych pokoleń, oto znakomita produkcja ujawniająca prawdziwe cele tego neobolszewickiego ruchu. Uwaga, YouTube zdejmuje ten materiał, więc podam jeszcze link do samego źródła:
https://www.pch24.pl/ich-prawdziwe-cele
Kochani, ja nie chcę żyć w coraz to bardziej ciasnym syfie, przez nacisk ze strony wciąż rozpychającego się na nasze byłe terytoria islamu. Nasi przodkowie ginęli za te ziemie. Chciałbym abyśmy, jako biała rasa, byli w stanie jak najdłużej przetrwać, mimo tego AIDSa ideologicznego trawiącego nasze narody, choć najlepiej by było gdyby psychiatria uderzyła się w pierś, i wzięła się za leczenie tego, jak to robiła do 1973 roku.
https://www.pch24.pl/ich-prawdziwe-cele
Kochani, ja nie chcę żyć w coraz to bardziej ciasnym syfie, przez nacisk ze strony wciąż rozpychającego się na nasze byłe terytoria islamu. Nasi przodkowie ginęli za te ziemie. Chciałbym abyśmy, jako biała rasa, byli w stanie jak najdłużej przetrwać, mimo tego AIDSa ideologicznego trawiącego nasze narody, choć najlepiej by było gdyby psychiatria uderzyła się w pierś, i wzięła się za leczenie tego, jak to robiła do 1973 roku.
-
- nadużywający
Macie tu też znakomity wykład byłego propagandzisty KGB, skąd to wszystko się wzięło, kto za tym stoi. Prawda jest taka, że Żydzi o wiele powrzechniej się tym zajmują, niż jacyś agenci KGB. Wiem, chodziłem do szkoły w USA, gdzie miałem niejedną nauczycielkę żydowską...