Menda mi się włamała do domu!
Moderator: moderatorzy
Menda mi się włamała do domu!
Ludzie, właśnie mi się jakaś menda włamała do domu! Cały skobel jest wywalony z drzwi! Zanim zdążyłem zbiec na dół co się dzieje, już mendy nie było! Kur... mać! Gdybym dorwał, to bym zabił sukinmendę!
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Menda mi się włamała do domu!
to ja chciałem ukraść okna ale zobaczyłem że niema i uciekłem .Głupi żart
Brzmi dosyć psychodelicznie. Ale serio, poza naprawą drzwi wejściowych, muszę się zaopatrzyć w kłódkę. Pyskaty kundel też by się przydał, choć sam bardzo nie lubię psów. I wiem co za menda to była. To mendy złomiarze kradną po wsi co tylko się da.Słonecznik1 pisze: ↑sob kwie 18, 2020 7:53 am to ja chciałem ukraść okna ale zobaczyłem że niema i uciekłem .Głupi żart
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Niech to idzie w cholerę jasną do jakiegoś brata Alberta, czy coś! Mendy parszywe!