X

Moderator: moderatorzy

piotr 84
bywalec

X

Post autor: piotr 84 »

Jakby tu Jezu tak od serca i prawdziwie do ciebie tak ode mnie ze to ja w tych slowach nie zaklamanie ale tak by i siebie nie oszukac
Chce zapytac Panie jaka naprawde mam relacje z toba? Osoba nie widzialna
Co ja o tobie Jezu wiem co mi babcie powiedzialy uwierz nie za duzo o tobie mowily co rodzice no tak szczerze nie za wiele katecheci niektorzy ksieza pewna animatorka do bierzmowania oni troche nakreslili mi kim jestes no zeby babki i starzy nic to tez bym sklamal bo jednak jak mialem 5 lat bardzo wazna byles dla mnie osoba wtedy tak bardzo realna wtedy ty jako jeszcze Bog Ojciec potem zaczalem was odrozniac ale jestescie jedno w sensie i syn i ojciec tez Bog no i mama wracajac z pracy jak bylem maly mialem z 5 lat kupila biblie dla najmlodszych pochlonolem jak moze 5 letnie dziecko zglebiac z radoscia i podnieceniem ksiege objawienia ksiege Boga tak wtedy kumalem ze dzierze w dloniach cos najwazniejszego dla czlowieka i pamietam jak zachwycalem sie aktem stworzenia historia Adama i Ewy lecz tez pamietam ze kiedys zajrzalem na koniec tej ksiegi gdy czytalem pierwsze historie jeszcze ze starego testamentu pamietam ilustracje koloru fioletowego czlowieka ukrzyzowanego zapytalem co to strasznego ten obraz przedstawia? Tak poznalem majac 5 lat jak zbawiasz swiat swiadomosci tego jeszcze nie majac
A teraz jestem dorosly i duren i ciec jestem ale to dobrze lubie te robote blogoslaw mi w te nie przespane noce jak zamieniam sie w stroza zeby nie powiedziec aniola stroza osob i mienia na obiekcie- nie przeginam Jezu?
I jeszcze wiesz o tym zreszta cokolwiek trudno tobie powiedziec czegos o czym bys nie wiedzial jednak choc wiesz to i tak chcesz by czlowiek tobie mowil wszystko jest taka jedna co tam pracuje czasem usmiecha sie lecz bywa ze nie bardzo pala szczesciem jak sie umowilismy jednym autobusem raz do tej roboty pojechac Nie kumam tych relacji ufam tobie i jej Mam nadzieje wyglada na taka ze nawet jak mnie oleje to nie skrzywdzi
Wiesz Jezu zaraz wiosna zaraz ryby na bulwarach lowil bede tam tobie wszystko w szczegolach opowiem tu na forum az tak wybebeszal sie nie bede choc szanuje tych co mnie czytaja i doceniam cieszy mnie ze nie raz chca tu zajrzec wiec dam i rade ze ty Jezu dla wszystkich jestes kazdy moze z toba mowic zyc i tworzyc relacje jak ja z toba bo oni czytajac mnie nie raz mysla ze mam Boga bo rzeczywiscie tak jest ale niech wiedza ze tez jak ja moga ciebie miec
ODPOWIEDZ

Wróć do „piotr 84”