Lekarka nie chce mi przepisać abilify.
Moderator: moderatorzy
Lekarka nie chce mi przepisać abilify.
A dlaczego?!Ponieważ nic nie wie o tym leku.POwiedziała że nie miała żadnych prelekcji ani informacji na temat tego specyfiku.CHolera jasna.Ja się po sulpirydzie spasłem i mam zawyżoną prolaktynę.Psychicznie czuję się nawet dobrze ale wolałbym być szczupły.Spie jak suseł zwłaszcza w zimie i liczę że po abilify poprawi się mój stan.A wy zarzywacie Abilify?Co możecie o nim powiedzieć.
- Peter
- zaufany użytkownik
Re: Lekarka nie chce mi przepisać abilify.
witaj fotex..fotex pisze:A dlaczego?!Ponieważ nic nie wie o tym leku.POwiedziała że nie miała żadnych prelekcji ani informacji na temat tego specyfiku.CHolera jasna.Ja się po sulpirydzie spasłem i mam zawyżoną prolaktynę.Psychicznie czuję się nawet dobrze ale wolałbym być szczupły.Spie jak suseł zwłaszcza w zimie i liczę że po abilify poprawi się mój stan.A wy zarzywacie Abilify?Co możecie o nim powiedzieć.
moj mi przepisal dzis abilify..jak bedzie dzialal to sie okaze dopiero..zycze ci aby udalo sie.. podobno ten lek aktywizuje..
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Mój lekarz mi przepisał solian chociaż też NIC nie wiedział na jego temat, jeszcze żadnemu pacjentowi go nie przepisywał. Przy mnie zaglądnął do książki ze spisem leków i czytał jaką dawkę trzeba przepisać, kazał mi co tydzień zgłaszać się na kontrolę. Zaryzykował i jestem mu za to wdzięczna bo stałam się osobą zdrową, aktywną, bez myśli samobójczych, poczucia koszmaru. Początkowo też mi nie chciał przepisać ale ja i tak na własną rękę odstawiłam rispolept parę miesięcy wcześniej zanim w internecie przeczytałam o istnieniu solianu i powiedziałam mu że albo będę brała solian albo żadnego leku, zatem postawiłam ultimatum, fotex , też tak zrób
Sposób na długie życie - CZUŁOŚĆ, BEZINTERESOWNOŚĆ, AKCEPTACJA
Już rok biorę solian, w ciągu tego roku przytyłam 10 kg, to o wiele mniej niż po rispolepcie po którym w ciągu roku przytyłam od 30 do 40 kg. Mniej ale zawsze coś. Poza tym nie mam okresu już od wielu miesięcy jak jakaś babcia. Dlatego poprosiłam po raz kolejny lekarza o zmianę solianu na abilify, że może od niego schudnę. Lekarz jednak nie zgodził się
Sposób na długie życie - CZUŁOŚĆ, BEZINTERESOWNOŚĆ, AKCEPTACJA