skasowany
Moderator: moderatorzy
Zalew to miłe co piszesz, jednak mierny ze mnie poeta, zresztą nawet gdybym miał talent to nie chciałbym być poetą - zbyt upierdliwe to zajęcie. Piszę głównie z nudów, tarktuję to jako swego rodzaju gimnastykę intelektualną.
Pozdrawiam!
P. S. Też zacząłem brać solian, jak zobaczę jak na mnie działa to dpowiem w Twoim temacie.
Pozdrawiam!
P. S. Też zacząłem brać solian, jak zobaczę jak na mnie działa to dpowiem w Twoim temacie.
...zwierzę morskie, które żyje na lądzie i chciałoby fruwać
Sylwio w psychiatryku byłem kilkakrotnie, więc realia tego miejsca znam dobrze, chociaż za każdym razem było trochę inaczej. Wiersz który zamieściłem oczywiście upraszcza sprawę, ale chodziło mi o wyraziste zarysowanie konkretnej myśli, jak to trafnie zauważyłaś związanej z odmiennością tego miejsca.
Różnych ludzi spotka się w psychiatryku, można zobaczyć jak człowieka zdegradowała choroba, ale są też ludzie którzy pięknie walczą z chorobą. Poznałem masę ciekawych ludzi i choćby dlatego nie uważam moich pobytów w tym miejscu za czas stracony.
Różnych ludzi spotka się w psychiatryku, można zobaczyć jak człowieka zdegradowała choroba, ale są też ludzie którzy pięknie walczą z chorobą. Poznałem masę ciekawych ludzi i choćby dlatego nie uważam moich pobytów w tym miejscu za czas stracony.
Ostatnio zmieniony sob gru 20, 2008 5:15 pm przez Wiktor, łącznie zmieniany 1 raz.
...zwierzę morskie, które żyje na lądzie i chciałoby fruwać
Uciekałam przed szpitalami, ale bywam tam podczas wizyt u lekarza to wiem jak jest. Spotykam tam różnych ludzi, tych którzy leżą na łóżkach , spacerujących, lekarzy i tych którzy przychodzą tam tylko po leki. Dwa światy są w gabinecie kiedy opowiadam o sobie i porównuje to wszystko do urojeń. Trudno czasami o granicę normalności bo to wszystko się zaciera. W czasie kryzysu psychicznego prosiłam lekarza, aby mnie położył w szpitalu bo chciałam się poddać i nigdy nie wracać do pracy ... Na szczęście leżałam we własnym domu i sama na dużych dawkach powracałam do realności.
Pozdrawiam
Pozdrawiam