Drzewo genealogiczne rodziny
Moderator: moderatorzy
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Drzewo genealogiczne rodziny
Robicie swoje drzewo rodziny?
Ja robię już od dawna i mam w nim 565 osób. Doszedłem najdalej do prapraprapradziadków. Ale też zależy mi na rodzinie pobocznej, czyli ciotkach, wujkach, kuzynach etc. Do tego najlepiej pasuje mi Simple Family Tree. Bardzo prosty, ale też przejrzysty i wygodny program.
Do pobrania stąd: http://jdmcox.com/
Ja robię już od dawna i mam w nim 565 osób. Doszedłem najdalej do prapraprapradziadków. Ale też zależy mi na rodzinie pobocznej, czyli ciotkach, wujkach, kuzynach etc. Do tego najlepiej pasuje mi Simple Family Tree. Bardzo prosty, ale też przejrzysty i wygodny program.
Do pobrania stąd: http://jdmcox.com/
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Re: Drzewo genealogiczne rodziny
Mam zrobione na myHeritage.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Nic ciekawego nie znalazłam, więc się zniechęciłam w szukaniu dalej.
- Słonecznik1
- bywalec
niewiem jak dokładnie to zrobić. Kiedyś kolega taty co się trochę na tym zna nie wiem na ile sprawdzał i wyszło mu że kiedyś jakaś szlachta Litewska i że niby pod Grunwaldem walczyli przodkowie ale skąd ja mogę wiedzieć czy to prawda czy to alkoholowy zwid np.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
No to masz dobrze udokumentowane i masz bogatą rodzinę, bo takie badania kosztują. Pewnie żeś Szwab, albo rusek, nie żaden Polak patriota. Pewnie ksiądz twoim ojcem.
Historia mojej rodziny kończy się na dwóch zdjęciach dosłownie. Nie wiem skąd się wywodzi i gdzie miałbym szukać, dziadek nigdy nie zdradził a pewnie moje nazwisko jest nawet nie prawdziwe.
Historia mojej rodziny kończy się na dwóch zdjęciach dosłownie. Nie wiem skąd się wywodzi i gdzie miałbym szukać, dziadek nigdy nie zdradził a pewnie moje nazwisko jest nawet nie prawdziwe.