Sylwester 2020 Ktoś chętny?
Moderator: moderatorzy
- karuna
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Sylwester 2020 Ktoś chętny?
Hej
Jest opcja żeby zrobić forumowego sylwka, kameralnie raczej.
Ktoś chętny ? Myślę, że w grę wchodzi Krk, Wwa, 3miasto.
Nie robię ankiety bo jak ktoś chciałby przyjść to niech tu pisze jakie są propozycje, jeśli w ogóle są.
*kameralnie - to znaczy, że prywatnie, bezpiecznie, tak żeby każdy miał jakiś tam komfort
Jest opcja żeby zrobić forumowego sylwka, kameralnie raczej.
Ktoś chętny ? Myślę, że w grę wchodzi Krk, Wwa, 3miasto.
Nie robię ankiety bo jak ktoś chciałby przyjść to niech tu pisze jakie są propozycje, jeśli w ogóle są.
*kameralnie - to znaczy, że prywatnie, bezpiecznie, tak żeby każdy miał jakiś tam komfort
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Re: Sylwester 2020 Ktoś chętny?
Autor pyta, czy jest możliwość nadania temu wątkowi statusu ogłoszenia. Zawsze jest taka możliwość w stosunku do zapowiadanych spotkań. Czynimy to chętnie, bo popieramy spotkania poza forum. Proszę po prostu pisać do mnie jeśli ktoś chce dla swojego postu status ogłoszenia !
Trochę głupio, że admin tak mało udziela się społecznie, nie chodzi na Sylwestry i inne spotkania.
No cóż, rzeczywiście głupio ! Na Sylwestra będę w pewnej bacówce w Bieszczadach. Ktoś miałby ochotę - proszę pisać na PM, ale tam śnieg, nie ma ja dojechać, ani odjechać, gwiaździste niebo i niewiele więcej. Prądu nie ma, a z wodą bieżącą kłopot.
Trochę głupio, że admin tak mało udziela się społecznie, nie chodzi na Sylwestry i inne spotkania.
No cóż, rzeczywiście głupio ! Na Sylwestra będę w pewnej bacówce w Bieszczadach. Ktoś miałby ochotę - proszę pisać na PM, ale tam śnieg, nie ma ja dojechać, ani odjechać, gwiaździste niebo i niewiele więcej. Prądu nie ma, a z wodą bieżącą kłopot.
Jak to wyjść z ciepłej norki (jaką jest domek) do ludzi
Już się boję choć, nie powiem jak przeczytałem posta to przeszła mi myśl "TAK"
Ale jak to w życiu, przyszło to
Poczekam na dalszy rozwój sprawy (choć nie mowie nie
Pozdrawiam
Już się boję choć, nie powiem jak przeczytałem posta to przeszła mi myśl "TAK"
Ale jak to w życiu, przyszło to
Poczekam na dalszy rozwój sprawy (choć nie mowie nie
Pozdrawiam
Jednak pojawiła się myśl ta zła, nie dobra, świntuszka - nie mogę