"zatkany" łeb na kwetiapinie

kwetiapina, ketilept, ketipinor, seroquel

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający

"zatkany" łeb na kwetiapinie

Post autor: guile »

Nie wiem jak Wy, ale czuję jakbym miał część mózgu odłączonego na tej kwetiapinie. Konkretnie biorę 50mg kwetaplexu XR raz na wieczór, plus 200mg sulpirydu i 50mg sertraliny rano. Czy ktoś też tak miał, i czy to w ogóle przechodzi? Trochę trzeba się "nagimnastykować" psychicznie, aby normalnie coś napisać jak wcześniej.
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Re: "zatkany" łeb na kwetiapinie

Post autor: Digital »

Tak, to minie. Organizm dostosowuje się do nowych specyfików i jest okej. Masz Sulpiryd, a to lekarstwo bardzo daje powera więc powinno być z czasem dobrze, a nawet bardzo dobrze.
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający

Digital pisze: ndz paź 06, 2019 5:54 pm Tak, to minie. Organizm dostosowuje się do nowych specyfików i jest okej. Masz Sulpiryd, a to lekarstwo bardzo daje powera więc powinno być z czasem dobrze, a nawet bardzo dobrze.
Dzięki!
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Post autor: piotrs »

na sulpirydzie 200 mg na dobe mialem nawrot po miesiacu
nie podtrzymala mi
takze ostroznie
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający

piotrs pisze: ndz paź 06, 2019 6:04 pm
na sulpirydzie 200 mg na dobe mialem nawrot po miesiacu
nie podtrzymala mi
takze ostroznie
Jak na kogo te leki działają jest wyjątkowo indywidualne. Daj mi najmniejszą dawkę tisercinu raz na dobę, a po tygodniu nawet głowy nie utrzymam prosto, siedząc na kanapie! Inni zaś jedzą to garściami bez problemu!

Wróć do „ketrel”