Żarty kawały
Moderator: moderatorzy
Żarty kawały
Znacie jakieś fajne kawały?
Przenoszę do tematy dowolne - Maxi.
Przenoszę do tematy dowolne - Maxi.
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Re: Żarty kawały
Jedzie kierowca ciężarówki i widzi zielonego ludzika :
- Czemu stoisz na ulicy?
- Jestem bardzo głodny i jestem pedałem.
Dał mu kanapkę i pojechał dalej.
Spotyka czerwonego ludzika :
- Czemu stoisz na ulicy?
- Chce mi się pić i jestem pedałem.
Dał mu picie i pojechał dalej.
Widzi niebieskiego ludzika.
Wysiada i wkurzony pyta:
- A ty pedale czego chcesz?
- Prawo jazdy i dowód rejestracyjny , prosze.
- Czemu stoisz na ulicy?
- Jestem bardzo głodny i jestem pedałem.
Dał mu kanapkę i pojechał dalej.
Spotyka czerwonego ludzika :
- Czemu stoisz na ulicy?
- Chce mi się pić i jestem pedałem.
Dał mu picie i pojechał dalej.
Widzi niebieskiego ludzika.
Wysiada i wkurzony pyta:
- A ty pedale czego chcesz?
- Prawo jazdy i dowód rejestracyjny , prosze.
Bóg patrzy nic nie mówi,pewnie żałuje po co stworzył ludzi.
Apropos zielonych ludzików: Wybrał się Kowalski na grzyby, zapuścił głęboko w las i nagle widzi coś zielonego małego pod krzakiem siedzi. Podchodzi bliżej i widzi, całe zielone, pokurczone, twarz zielona, wielkie oczy patrzą na niego z pod krzaka. UFO! Toż to niepowtarzalna okazja, myśli Kowalski, trza nawiązać kontakt! Zaczyna więc nieśmiało: Dzień dobry! Jestem. Ziemianinem. Kowalskim. Chcę. Nawiązać. Z. Tobą. Kontakt! Wtem UFO piskliwie odpowiada: Dzień dobry. Jestem. Krzysztofem. Gajowym. I właśnie sram. Nie przeszkadzaj mi. Proszę. Idź sobie!
- klucz żurawi
- zaufany użytkownik
To może nie kawał, ale urywek z francuskiego filmu RRRrrr.
Wódz- A teraz znachorolog pobłogosławi łowy.
Znacchorolog- Uta eta tadu kat ułama na. Et kłada sudo. Trach otaja seta
Wódz- JA przepraszam ale nikt nie rozumie.
Znachorolog- To nowy język. Właśnie go wymyśliłem. Także.
Wódz- Ale ja wolę stary. Praktyczny.
Znachorolog- Już mi nic nie wolno. No więc niechże łowy będą udane i oby nikt nie zginął. Tak?
Wódz- Przepraszam, że ponownie. Ale co to za akcent?
Znachorolog- Dopiero co mówiłem w innym języku. Chyba normalne, ze mam naleciałość.
Wódz- A teraz znachorolog pobłogosławi łowy.
Znacchorolog- Uta eta tadu kat ułama na. Et kłada sudo. Trach otaja seta
Wódz- JA przepraszam ale nikt nie rozumie.
Znachorolog- To nowy język. Właśnie go wymyśliłem. Także.
Wódz- Ale ja wolę stary. Praktyczny.
Znachorolog- Już mi nic nie wolno. No więc niechże łowy będą udane i oby nikt nie zginął. Tak?
Wódz- Przepraszam, że ponownie. Ale co to za akcent?
Znachorolog- Dopiero co mówiłem w innym języku. Chyba normalne, ze mam naleciałość.
Przychodzi baba do lekarza z ptasią kupą na głowie. Lekarz pyta: co tam? A baba: widziałam orła cień.
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Wiszą dwaj wariaci z gałęzi. Jeden pyta drugiego
-Dojrzałeś?
-Tak.
-To spadamy.
-Dojrzałeś?
-Tak.
-To spadamy.
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Wchodzi facet do apteki i mówi :
- Poprosze okulary
-Ale jakie okulary?
-Do widzenia
-Dowidzenia
I wyszedł.
- Poprosze okulary
-Ale jakie okulary?
-Do widzenia
-Dowidzenia
I wyszedł.
Bóg patrzy nic nie mówi,pewnie żałuje po co stworzył ludzi.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Mama woła z łazienki : Synku,masz coś do prania ?
Synek : Nie mamo ,pranie jest spoko.
Synek : Nie mamo ,pranie jest spoko.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Zaczęła się elementarna nauka Jasia. Ojciec posłał go do szkoły publicznej. Po miesiącu nauczycielka wzywa ojca Jasia i mówi mu, że Jasio jest diabłem wcielonym wszyscy się go boją, dziewczynki nie mogą spać po nocach po jego wybrykach i w związku z tym usuwa Jasia ze szkoły. Ojciec więc zapisał Jasia do szkoły prywatnej. Po miesiącu nauczycielka wzywa ojca i historia się powtarza, opowieść o znerwicowanych kolegach i koleżankach, o połamanych meblach w szkole itp. Ojciec wymyślił żeby Jasia zapisać do szkoły Jezuitów.
Jak wymyślił tak i zrobił. Po miesiącu wzywają Jezuici ojca Jasia na wywiadówkę. Ojciec przygotowany na najgorsze przychodzi i słyszy, że dawno takiego porządnego ucznia jak Jasio nie mieli. Pomaga kolegom, zawsze jest przygotowany, uczy się pilnie itp. ojciec w szoku, że syn takiej przemiany doznał, postanowił Jasia zapytać co ją spowodowało!?
Jaś na to:
- Ojciec, bo tam jest tak: wchodzisz do szkoły, a tam na korytarzu człowiek na krzyżu, idziesz na stołówkę, wisi człowiek na krzyżu, u dyrektora człowiek na krzyżu. Ojciec ...! Tam się z ludźmi nie pierd0lą!
Jak wymyślił tak i zrobił. Po miesiącu wzywają Jezuici ojca Jasia na wywiadówkę. Ojciec przygotowany na najgorsze przychodzi i słyszy, że dawno takiego porządnego ucznia jak Jasio nie mieli. Pomaga kolegom, zawsze jest przygotowany, uczy się pilnie itp. ojciec w szoku, że syn takiej przemiany doznał, postanowił Jasia zapytać co ją spowodowało!?
Jaś na to:
- Ojciec, bo tam jest tak: wchodzisz do szkoły, a tam na korytarzu człowiek na krzyżu, idziesz na stołówkę, wisi człowiek na krzyżu, u dyrektora człowiek na krzyżu. Ojciec ...! Tam się z ludźmi nie pierd0lą!
gówno w proszku na kijoszku