Sprzedam konsolę Nintendo Switch z grami padem i ładowarką stan idealny

Tu można umieszczać także odnośniki do swoich ofert na innych serwisach, np. allegro.pl lub tablica.pl

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Ketjow3
zaufany użytkownik

Sprzedam konsolę Nintendo Switch z grami padem i ładowarką stan idealny

Post autor: Ketjow3 »

Sprzedam konsolę Nintendo Switch razem z 4 grami oraz padem (2 Joycony) oraz ładowarką do pada. Stan idealny. Na ekranie konsoli jest nałożone szkło HD zapobiegające porysowaniu ekranu. Konsola była używana przeze mnie sporadycznie. Mam wszystkie oryginalne opakowania do konsoli oraz ładowarki.
4 gry to: Mario Kart 8 Deluxe, DOOM, Lego Worlds, The Legend of Zelda Breath of the Wild.
Kontakt Priv.
Awatar użytkownika
Ralf
zaufany użytkownik

Re: Sprzedam konsolę Nintendo Switch z grami padem i ładowarką stan idealny

Post autor: Ralf »

Hm, ciekawa opcja. Sam kiedyś zastanawiałem się nad nabyciem tej przenośnej konsoli ze względu na grę ZELDA. Mam nadzieje ze sprzedaż :) Jak nie tu to spróbuj portal OLX lub allegro.
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Awatar użytkownika
Ketjow3
zaufany użytkownik

Post autor: Ketjow3 »

Dzięki za dobre słowo.
Na OLX to się boję już cokolwiek wystawiać czy kupować - za dużo razy byłem oszukiwany. Nad Allegro pomyślę.
Generalnie nie mam szczęścia do sprzedawania/wystawiania różnych rzeczy na sprzedaż. Jakoś mi to nie idzie.
Awatar użytkownika
Ralf
zaufany użytkownik

Post autor: Ralf »

Ja preferuje allegro poniewaz jestes tam zabezpieczony przed oszustami. Sam byłem kilka razy oszukany gdzie sprawa skończyła się aż na policji. Pieniądze odzyskałem.

OLX rzeczywiście czasami potrafi dać w kość. Z doświadczenia Ci powiem ze kiedys jakiś gnojek do mnie zadzwonił by kupić ode mnie przedmiot, umówiłem się z nim na transakcje na mieście i on wyobraź sobie nie przyjechał! Potem ani nie odpisał na SMS/telefon. Porażka z takimi ludźmi. Ale tez miałem trochę pozytywnych bardzo transakcji. Także różnie bywa ;) Trzeba w każdym razie być zawsze ostroznym.

Pozdrawiam,
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"

Wróć do „sprzedam, kupię, zamienię, oddam”