Natrętne myśli
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
Re: Natrętne myśli
nie bierzesz już ale jak juz ,lepiej by nie zechce ci sie cos brac to moze lepiej nine zaczynać od strzykawki z helem.
-
- bywalec
trzymaj sie
-
- moderator
W nowej pracy myślałam, że natrętne myśli miną, jednak nie, one wciąż są...
Tak jak to opisałam na blogu.
wszystko blednieje, zamienia się w szarą maź. Nie lubię tego uczucia, bo po prostu psuje mi życie. Natrętne myśli wlewają się do głowy i czynią spustoszenie wewnątrz, wtedy chce się schować, aby nikogo nigdzie nie spotkać na swojej drodze. Nie wiem jak sobie z tym radzić.

Tak jak to opisałam na blogu.
wszystko blednieje, zamienia się w szarą maź. Nie lubię tego uczucia, bo po prostu psuje mi życie. Natrętne myśli wlewają się do głowy i czynią spustoszenie wewnątrz, wtedy chce się schować, aby nikogo nigdzie nie spotkać na swojej drodze. Nie wiem jak sobie z tym radzić.
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
-
- zaufany użytkownik
To jest po prostu choroba. Tak właśnie się objawia. Porozmawiaj o tych objawach z lekarzem. Bądź stanowcza jak będzie chciała zwiększać dawkowanie to proś o inne lekarstwo. Jest ich naprawdę bardzo wiele i można wybrać dobre dla siebie.
-
- zaufany użytkownik
- Status: technik
A jak do natrectw dojdzie odsloniecie mysli to jest mieszanka wybuchowa, jednie Bog moze pomudz nikt inny, bo leki niepomagaja. ;/