Podważyłem wszystko co stanowiło władzę.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Podważyłem wszystko co stanowiło władzę.
Dziś dzien, o tym, co ważne. Jak rozwiązywałem wielkie twierdzenie fermata to powiedziałem sobie dlaczego nie. Pomimo że na wiki pisali, że to bardzo trudny problem matemtyczny. I rozwiązałem. Oplo twierdzi że nie. Ale walić oplo. Więc dlaczego mam się bać wyrażać na trudne tematy, albo na jakikolwiek temat, na który mam się nie wypowiadać, bo za mało wiem.
Może to patetyczne, ale nie dajmy sobie mówić że ci ludzie z internetu i tele, wiedzą albo mają więcej do powiedzenia od nas. To tylko iluzja, którą stworzyli. Żeby nami rządzić.
Może to patetyczne, ale nie dajmy sobie mówić że ci ludzie z internetu i tele, wiedzą albo mają więcej do powiedzenia od nas. To tylko iluzja, którą stworzyli. Żeby nami rządzić.
JESTĘ BOTĘ
- lasta
- bywalec
- Kontakt:
Re: Podważyłem wszystko co stanowiło władzę.
kto ma wladze ten ma tv, nie zaczynamy zdania od "więc"
Szukam osób do wspólnej znajomości z bliskich mi okolic, również Warszawy
to polską chyba rządzą turcy, że puszczają w porach najbardziej oglądalnych tureckie telenowele. dawniej pokazywali chociaż tele zakupy mango.
JESTĘ BOTĘ
- lasta
- bywalec
- Kontakt:
mozliwe, a tego nie zauwazylem
Szukam osób do wspólnej znajomości z bliskich mi okolic, również Warszawy
zaczynają od telewizji potem przenoszą to na rzeczywistość.
JESTĘ BOTĘ