Podejrzenie o nieaturyzowanym dostepie do forum lub ustawień per user

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
japalach
zaufany użytkownik
Kontakt:

Podejrzenie o nieaturyzowanym dostepie do forum lub ustawień per user

Post autor: japalach »

Witam,

Od jakiegoś dłuższego czasu przychodzą do mnie co jakiś czas powiadomienia mejlowe o wątkach, w których niby kiedyś pisałem lub subskrybowałem/obserwowałem. Niestety wątki te są mi zupełnie nieznane.

Mam podejrzenie, że coś lub ktoś po włączał subskrybcje tych wątków na moje konto.

Jeżeli ktoś jeszcze ma podobny problem - warto aby admini się tym zainteresowali vel byli o tym poinformowani.

Obecnie postaram się ręcznie wyłączać subskrypcję danych tematów.
Jeżeli to się nasili, będę zmuszony usunąć konto z tego forum - ale to mój problem...

Pozdrawiam,
JaPalach
"Patrząc z rynsztoka do gwiazd. " [M.T.]
Zapraszam na https://web.puczat.pl/wp/
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Re: Podejrzenie o nieaturyzowanym dostepie do forum lub ustawień per user

Post autor: zbyszek »

Nie, nie musisz niczego robić. Po prostu, jeśli nie wybierzesz odnośnika do forum, znajdującego się w takim mailach, wtedy forum ich już w tym temacie nie powtórzy.
Awatar użytkownika
japalach
zaufany użytkownik
Kontakt:

Cześć Zbyszek,

Dzięki za odpowiedź, z jakiegoś danego tematu powiadomienia o nowych wpisach/wątkach są mi dostarczane, ale przeżyję ten fakt.

Pozdrawiam,
JaPalach
pogrzebany żywcem
bywalec

Post autor: pogrzebany żywcem »

Ja zaś ile razy otwieram stronę forum jestem zalogowany mimo, że każdorazowo się wylogowuję. Administracja jest mi w stanie to wytłumaczyć?

Czy administracja jest mi stanie wytłumaczyć, dlaczego nie godzi się na usunięcie mojego konta? Czy może dlatego, że wtedy straciłaby możliwość manipulowania przy nim i bezprawnego wykorzystywania go do swoich celów?
pogrzebany żywcem
bywalec

Wchodzę na forum i jestem znowu zalogowany chociaż wylogowywałem się. Od umieszczenia poprzedniego posta wchodziłem i logowałem się trzykrotnie. Wtedy nie byłem zalogowany, więc to nie kwestia techniczna. Ktoś z administracji po prostu zalogował się i grzebał przy moim koncie. W jakim celu?

Zbyszek ty prawicowy [ciach] co spodziewasz się tam znaleźć? Czy może to ten twój nieślubny syn Eden wielu imion, jezusek z krakowskich plant, któremu przekazałeś przynajmniej część uprawnień administracyjnych i który robił za armię użytkowników? W co się bawicie [ciach]?

Usunęłam pomyje na administracje - Maxi.
Awatar użytkownika
unreal
zaufany użytkownik

Post autor: unreal »

Ja mam tak, że nie mogę się wylogować. Wylogowuję się, a nadal jestem wśród zalogowanych. :/
LaDopamina
pogrzebany żywcem
bywalec

unreal pisze: Ja mam tak, że nie mogę się wylogować. Wylogowuję się, a nadal jestem wśród zalogowanych. :/
Albo jest problem techniczny, że nie można się wylogować i wtedy nie wylogowuje za każdym razem, albo jest to celowe działanie ludzkie i wtedy te "problemy techniczne" są od czasu do czasu.

Masz jakikolwiek kontakt do tego prawicowego [ciach] podającego się za administratora tego forum to kopnij go w jego katolicko-faszystowską dupę żeby usunął moje konto tak jak go o to prosiłem dwa lata temu.

Usunęłam pomyje na administratora - Maxi.
Awatar użytkownika
japalach
zaufany użytkownik
Kontakt:

Myślę, że jak już to problem techniczny niż celowe działanie z tym nie "wylogowywaniem". Mnie to się nie zdarza, ale stawiam jak już to z plikami sesji php po stronie serwera, które nie są kasowane.... ale to moja subiektywna ocena. W User Control Panel jest opcja z jakimiś kluczami na danym kompie. Może to to....?

Co to obrażania administratora, to ja bym się wstrzymał - Zbyszek mógłby za takie obrażanie Cie pozwać. Niby jesteś anonimowy - tak przynajmniej się czujesz, ale łatwo byłoby Cie namierzyć, szczególnie przez organy ścigania.

Dlatego weź na wstrzymanie.... Ładnie poproś o usunięcie konta powołująć się na najnowsze przepisy RODO, a nie bluzgasz publicznie....

Życzę więcej empatii i dogadywania się między ludźmi,
Pozdrawiam,
JaPalach
pogrzebany żywcem
bywalec

Czekam *słowo niedozwolone* na pozew. Nie trzeba mnie namierzać. Moje dane kontaktowe są na forum i ten *słowo niedozwolone* ma do nich dostęp. Dwa lata temu było także moje zdjęcie ustawione jako awatar.

Ładnie to go prosiłem dwa lata temu. Ten [ciach] zwyczajnie potrzebuje mojego konta. W tym swoim zjebanym katolicko- faszystowskim ptasim rozumku pewno sobie ubzdurał, że w ten sposób kontroluje wroga narodu i wiary.

Usunęłam pomyje na administratora - Maxi.
Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

Post autor: Tal »

Zbyszku ja także mam problem z wylogowaniem, bo pomimo, że wylogowałem się wczoraj to wchodząc dziś ponownie byłem już zalogowany.

Mógłbyś wyjaśnić o co chodzi?
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
pogrzebany żywcem
bywalec

Usuń to [ciach]. Ten twój krakowski bękart eden znowu mi się logował. Zrób coś ze swoim synem, jakieś zajęcie mu daj. Niech się czymś zajmie.

Usunęłam rozległe pomyje na innego użytkownika - Maxi.
Awatar użytkownika
Maksymiliana
moderator
moderator
Kontakt:

Post autor: Maksymiliana »

Tal pisze: śr lut 27, 2019 8:40 am Zbyszku ja także mam problem z wylogowaniem, bo pomimo, że wylogowałem się wczoraj to wchodząc dziś ponownie byłem już zalogowany.

Mógłbyś wyjaśnić o co chodzi?
To może być kwestia aktywnych jeszcze ciasteczek (cookie). Spokojnie ;)
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”