Choroby nie istnieją.
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
Choroby nie istnieją.
Tak na dobrą sprawę choroby nie istnieją...wszystko rozchodzi się o energię, wystarczy uzupełnić jej brak i z głowy i to dosłownie w minutę każdej choroby można się pozbyć.
Najlepiej zrobić jak najszybciej bo chociaż wszystko jest energią to szybko ją zużywamy a więc najlepiej coś co ma najwięcej energii czyli tryptoamina, która posiada wszystkie energie a jest zawarta w grzybach szeroko pojętych a najłatwiej polecam q10 z apteki albo sklepu z odzywkami.
Najlepiej zrobić jak najszybciej bo chociaż wszystko jest energią to szybko ją zużywamy a więc najlepiej coś co ma najwięcej energii czyli tryptoamina, która posiada wszystkie energie a jest zawarta w grzybach szeroko pojętych a najłatwiej polecam q10 z apteki albo sklepu z odzywkami.
-
- zaufany użytkownik
Re: Choroby nie istnieją.
a jakie grzyby Pan mi poleci, dodam, że mam uczulenie na krewetki, a obce mi wynalazki typu Koenzym.
a na poważniej to pytam poważnie przecież - czy uzdrowiałeś, a może porzuciłeś swoje lekarstwa i po tygodniu tak ładnie nam prawisz, że choroby nie ma ?
ja też tak chciałem, ale później musiałem to naprawiać poprzez 1. rzyganie 2. odespanie 3. terpie jeden na jednego, bo z ludźmi tylko choruje
a na poważniej to pytam poważnie przecież - czy uzdrowiałeś, a może porzuciłeś swoje lekarstwa i po tygodniu tak ładnie nam prawisz, że choroby nie ma ?
ja też tak chciałem, ale później musiałem to naprawiać poprzez 1. rzyganie 2. odespanie 3. terpie jeden na jednego, bo z ludźmi tylko choruje
a oto moja noga
-
- zaufany użytkownik
chyba halucynogeny brales i ci zaszkodzily
-
- zarejestrowany użytkownik
Jako, że jesteśmy polakami to jesteśmy od bólu i praktycznie nie mamy szans się leczyć a nawet hivem można się zarazić przez głowę...toteż kto wie czy nie zdrowiej jest być przebadanym na hiva i mieć na niego leki ale najbardziej sprawdzonym sposobem jest właśnie q10, praktycznie jedyna szansa na walke z korporacjami o naszą kasę.
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Kiedy ja sobie wmówiłam że jestem zdrowa i odstawiłam leki, to wszystko powróciło ze zdwojoną intensywnością. Nie, podziękuję.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Trzeba brać poprawkę na to co tu piszą, zero pojęcia o chorobach psychicznych.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
-
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
popieramRoman Tiang pisze: czw lut 21, 2019 11:59 pm Choroba to jest po prostu, stan poczucia bycia biednym człowiekiem.
można też chorować ale nie być chorym
Lepiej być samemu niż żyć z iluzją posiadania przyjaciół.