Co to jest schizofrenia? Jeden z odpowiedzialnych za to.
Moderator: moderatorzy
Co to jest schizofrenia? Jeden z odpowiedzialnych za to.
To, że system policyjny, w którym policjanci robia za pedofili, dewiantów i innych zwyrodnialców to penie wiadomo ale robią sobie show z ludzi i uzależniają się od zwyrodnialstwa w tym na rekord sranie sobie na twarz czy zjadanie się już pewnie mniej.
Co poza tym...Dzieki tryptoaminie, czyli popularnemu kwasowi, lsd, grzybkom, a przede wszystkim dzięki q10 ubichinon, który dostał nobla można się konetktować poprzez głowę i tyle...
Znaczy to mniej wiecej tyle, że czujemy te same dolegliwości co inny a tylko się nam tak wydaje, co skrzetnie wykorzystuje policja i zgarnia za to kasę, dlatego wypadało by sie nie dać a z leków kupować tylko przysłowiowego tripa, który jest równiez w aptekach jak i sklepach z odżywkami bo nic innego nie działa a przynajmniej nie ma sensu brać ponieważ tylko chodzi o zarabianie koncernów na naszym bólu.
Co to znaczy trip... Jest praktycznie samo jedzenie i picie, tyle że poprzez głowę a praktycznie to poprzez całe ciało, strawione jedzenie czyli od razu i zawsze działające. Co dzieki jedzeniu czyli energii...ano myslenie czyli całe nasze doświadczenie zawarte w substancji...tak w samej substancji czyli możemy sobie tak na prwdę z nia rozmawiać (tak jak z innymi prez głowę) i dosłownie zapytać się co się kiedy stało albo dopiero stanie...tak wystarczy zadac pytanie gdzie co i jak ? Praktycznie kazdy taki sam tylko w innym miejscu także wystarczy sobie zadać trud gdzie i wszystko jasne.
Co poza tym...Dzieki tryptoaminie, czyli popularnemu kwasowi, lsd, grzybkom, a przede wszystkim dzięki q10 ubichinon, który dostał nobla można się konetktować poprzez głowę i tyle...
Znaczy to mniej wiecej tyle, że czujemy te same dolegliwości co inny a tylko się nam tak wydaje, co skrzetnie wykorzystuje policja i zgarnia za to kasę, dlatego wypadało by sie nie dać a z leków kupować tylko przysłowiowego tripa, który jest równiez w aptekach jak i sklepach z odżywkami bo nic innego nie działa a przynajmniej nie ma sensu brać ponieważ tylko chodzi o zarabianie koncernów na naszym bólu.
Co to znaczy trip... Jest praktycznie samo jedzenie i picie, tyle że poprzez głowę a praktycznie to poprzez całe ciało, strawione jedzenie czyli od razu i zawsze działające. Co dzieki jedzeniu czyli energii...ano myslenie czyli całe nasze doświadczenie zawarte w substancji...tak w samej substancji czyli możemy sobie tak na prwdę z nia rozmawiać (tak jak z innymi prez głowę) i dosłownie zapytać się co się kiedy stało albo dopiero stanie...tak wystarczy zadac pytanie gdzie co i jak ? Praktycznie kazdy taki sam tylko w innym miejscu także wystarczy sobie zadać trud gdzie i wszystko jasne.
Re: Co to jest schizofrenia? Jeden z odpowiedzialnych za to.
Myślę, że policja nie jest taka zła chronią by był porządek. Zdarzają się owszem łapówkarze albo skorumpowani, ale ogólnie to są ludzie jak każdy.
Schizofrenia to psychoza endogenna. Psychoza to stan, w którym człowiek widzi, słyszy lub czuje rzeczy, których nie ma. Urojenia dzielimy na: prześladowcze, wielkościowe, hipochondryczne. Istnieją też omamy cenestetyczne. W pełni rozwinięta choroba nie patrzy na miejsce, czas i okoliczności. Badania na temat genezy tej choroby to krok do przodu i dwa razy do tyłu. Biochemia tej choroby osadzona została na synergiczności dopaminy i jej receptorów.
Psychoza to ruchy psychosomatyczne...czyli masz racje przedmówco, rozporządzanie chemia mózgu ale poprzez inwigilację osób drugich, którzy ewidentnie mają wydumane ego i bezprzecznie przekraczają barierę intymności drugiego człowieka.
Tak na dobrą sprawę, to wszyscy posiadacze smartfonu są inwigilowani, wiadomo o nich, kiedy śpią, jedzą, jakie jest ich życie towarzyskie. Osoby z naszym rozpoznaniem są bardziej wrażliwe na ten temat. I to wtedy jest natrętną i trudną do zniesienia myślą. Dodatkowo jesteśmy mniej wiarygodni. "Kontaktowanie się przez głowę" jako temat naukowy nigdy nie przybierze na sile, może to i lepiej.
Ja się czuję całkowicie w stu procentach odsłonięty i nie mam nic do ukrycia mogą sobie mnie inwigilować do woli. Słyszałem, ze smartfony nas podsłuchują nonstop to normalna jest opcja w google z Androidem jeżeli jej nie odhaczymy to cały czas wszystko rejestrują nawet można to sobie posłuchać.
- PanSerduszko
- zaufany użytkownik
a u mnie jest tak, że na wskazujący palec zakładam sobie szeroką prezerwatwę no i co ... dyndam sobie tej całej schizofrenii.
a oto moja noga
Dobrze robisz może też spróbuję.
- PanSerduszko
- zaufany użytkownik
...jest ludź.
osoba z ambicjami w tłumie ludzi się dusi i choruje, szczególnie wśród takich chodzących Judaszów.
a znajdowanie sobie zaufanych to zajęcie nie dla mnie obecnie, bo i tak mam pewne finansowe zastrzyki, więc na co komu się przejechać na jakichś błaznach bez życiowych celów i stracić po raz kolejny wirę w ludzi.
a tak można kupić kondomka i bujać tak całemu światu.
osoba z ambicjami w tłumie ludzi się dusi i choruje, szczególnie wśród takich chodzących Judaszów.
a znajdowanie sobie zaufanych to zajęcie nie dla mnie obecnie, bo i tak mam pewne finansowe zastrzyki, więc na co komu się przejechać na jakichś błaznach bez życiowych celów i stracić po raz kolejny wirę w ludzi.
a tak można kupić kondomka i bujać tak całemu światu.
a oto moja noga
Nie do końca tak jest. Niby masz sporo racji, ale samotność też boli na dłuższą metę.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Człowiek nie może być całkiem sam,potrzebny choćby przyjaciel .
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Może Cię kiedyś ktoś wyciągnie z Twojej kryjówki.
LaDopamina
-
- bywalec
- Status: Elektrotechnik
- Gadu-Gadu: 63718896
Samotność to coś pięknego do przebywanie nieustannie z osobą, która jest najpiękniejsza i poświęcanie jej jak najwięcej czasu. Samotność to przebywanie samym z sobą.
Z osobą którą doskonale znasz i lubisz, o którą dbasz najlepiej jak umiesz i troszczysz się. Ale niektórzy mają tak, że nudzą się ze sobą.