schizofrenia
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
schizofrenia
Witam mam ostatnio takie skrecenie miesni i całego ciała do tego dochodza lęki i głosy takie odniechcenie chyba musze połozyc sie do szpitala majacze mowie do ludzi gdzie ja jestem biore 100 mg klozapolu absenor abilify Moze ktos ma podobnie i jak sobie radzi Pozdrawiam
Re: schizofrenia
też odczuwałem nieprzyjemne bóle i słyszałem myśli ludzi, które mnie przekonywały że są prawdziwe. szpital na to nie pomógł. tam było więcej osób i więcej myśli. pomogł ostatecznie lek o nazwie: zalasta swift.ariel124 pisze: ↑pt sty 04, 2019 6:51 pm Witam mam ostatnio takie skrecenie miesni i całego ciała do tego dochodza lęki i głosy takie odniechcenie chyba musze połozyc sie do szpitala majacze mowie do ludzi gdzie ja jestem biore 100 mg klozapolu absenor abilify Moze ktos ma podobnie i jak sobie radzi Pozdrawiam
Czy możemy żyć spokojnie wiedząc, że ktoś cierpi? Ludzie to sprowadzają do absurdu i mówią coś o cierpiących świnkach na szynke, kiedy realnie cierpi ogrom ludzi i to im nie przeszkadza.
- PanSerduszko
- zaufany użytkownik
Re: schizofrenia
Czy przed chorobą też miałeś takie samo natężenie lęków i głosów ?
a może zaoferowali Tobie dropsy judaszowe, co mają niby przywracać chorych do normalności ?
jeżeli to pierwsze radziłbym zostać na małych dawkach leków i wesprzeć się naturą,
jeśli to drugie to musisz od dziś szukać tunelu ze światłem i jednak postawić wyżej wiarę niż nadzieję i miłość.
a może zaoferowali Tobie dropsy judaszowe, co mają niby przywracać chorych do normalności ?
jeżeli to pierwsze radziłbym zostać na małych dawkach leków i wesprzeć się naturą,
jeśli to drugie to musisz od dziś szukać tunelu ze światłem i jednak postawić wyżej wiarę niż nadzieję i miłość.
a oto moja noga