trolle na forum. nieobecność moderacji
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
trolle na forum. nieobecność moderacji
każdy ma w sobie coś z trolla, dlatego nie będę wymieniać, ale lepiej nie pić tyle, myśleć czasem.
Może by tak na moda kogoś by Zbyszek kto chce zrobić tu porządek? Ale taki od serca porządek na bieżąco.
Zbyszku zostawiłeś to forum bez ludzi do sprzątania nawet.
Ja jestem przez przypadek różowy w końcu...
Proponuję jakąś ekipę zrobić moderacką szerszą, potrzeba kilka osób i to jest jasne. !
no nic.
k
*sorry ale ja się słabo nadaję na tę funkcję tutaj, a forum potrzebuje wsparcia jeśli ma przetrwać w formie oczekiwanej forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych
Może by tak na moda kogoś by Zbyszek kto chce zrobić tu porządek? Ale taki od serca porządek na bieżąco.
Zbyszku zostawiłeś to forum bez ludzi do sprzątania nawet.
Ja jestem przez przypadek różowy w końcu...
Proponuję jakąś ekipę zrobić moderacką szerszą, potrzeba kilka osób i to jest jasne. !
no nic.
k
*sorry ale ja się słabo nadaję na tę funkcję tutaj, a forum potrzebuje wsparcia jeśli ma przetrwać w formie oczekiwanej forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych
nic
Re: trolle na forum. nieobecność moderacji
Jeśli chodzi o trollowanie to dawniej bywało okresami znacznie gorzej na evocie niż jest obecnie, tak na mój (wybiórczy) gust, a raczej moją mocno wybiórczą uwagę.
Chyba że... Katastroficzny jest trollem.
Chyba że... Katastroficzny jest trollem.

- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Moim zdaniem powinien być limit dzienny postów ludzie by bardziej szanowali forum.
Pozdro Generał Tup
Pozdro Generał Tup
Według mnie na tym polega sens evotu, że każdy pisze, co chce i nie jest stopowany. To co odwalił eden w dziale dla niezarejestrowanych kończy spór o to jak forum będzie wyglądało. Poza tym evot jest jaki jest. Dawniej było gorzej, bo nikt nie pisał, a jak już pisał o drzewie rodowym i antastazji, może niektórzy pamiętają, może nie. Było i to jest częścią evotu. Może evot powinien się nazywać "jak wygląda dusza schizofrenika" bardziej niż forum o schizofrenii.
Czy możemy żyć spokojnie wiedząc, że ktoś cierpi? Ludzie to sprowadzają do absurdu i mówią coś o cierpiących świnkach na szynke, kiedy realnie cierpi ogrom ludzi i to im nie przeszkadza.
- Chwast
- zaufany użytkownik
- Status: Mój kotunio filemon
Ja cenie sobie tą otwartość na forum. Kto chce to pisze o religi nawróceniach itp sprawach, inny z kolei o przypadkach w których nie ma nic przypadkowego, inny czyli np ja o narkotykach. I spoko.
Według mnie lepiej jeśli osoba która akurat ma psychoze wyszalała się w necie niż na zewnątrz. To dobre dla niej i dla otoczenia. Luzik. Jednego czego nienawidzę to tworzenia pierdyliarda kont. Za to powinien być ban bez ostrzeżenia.
Według mnie lepiej jeśli osoba która akurat ma psychoze wyszalała się w necie niż na zewnątrz. To dobre dla niej i dla otoczenia. Luzik. Jednego czego nienawidzę to tworzenia pierdyliarda kont. Za to powinien być ban bez ostrzeżenia.
blablabla
- Chwast
- zaufany użytkownik
To pisz ze swojego konta a nie najebałaś miliard i zamulasz tylko ten serwer
blablabla
- Chwast
- zaufany użytkownik
Po prostu mam jedną prośbę. Pisz sobie co chcesz ja tego czytać nie muszę ale czy możesz to robić z jednego konta?
blablabla
Mnożenie kont to chuligaństwo sieciowe i robienie z evotu śmietnika. Takie coś, nie przymierzając, jak sranie po klatkach schodowych...
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
ja nie mam schizofrenii już
żegnam.
żegnam wszystkich
nic