![Sad :(](./images/smilies/icon/sad.gif)
bylam u lekarza
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- bywalec
bylam u lekarza
i potwierdzone, ze nie mam schizofrenii, mam borderline ![Sad :(](./images/smilies/icon/sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon/sad.gif)
Re: bylam u lekarza
Ważne jest jakim jesteś człowiekiem i czy bywasz chociaż czasem szczęśliwa, a nie to co Ci psychiatrzy wpisali w dokumentację!!
-
- bywalec
staram sie bywac szczesliwa, teraz po epizodzie doceniam bardzo to co mam i kazdy dzien ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
lubiejagody1 pisze: ↑śr lis 28, 2018 6:46 pm staram sie bywac szczesliwa, teraz po epizodzie doceniam bardzo to co mam i kazdy dzien![]()
I tego się trzymaj lubiejagody1!
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Dokładnie, to tylko kolejny papier... Ważne jak się czujesz ze sobą, i jak jesteś szczęśliwa to tego się trzymaj.
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
-
- bywalec
Szkoda ze tu klikniec lubie to nie ma:) dzieki