Idę z wsi klubu do wielkiego Realu Madryt

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Idę z wsi klubu do wielkiego Realu Madryt

Post autor: Walet Pikowy »

Witam
Tak to prawda osiągnąłem maks w Niecieczy i potrzebuje nowego mocnego wyzwania.Długo się nie zastanawiałem po prostu włączę Real ,bo mam mentalność zwyciężania.Nie wiem ciężko mi ostatnio zagrzać gdzieś dłużej miejsce,ale cenie Zidane i chcę też być legendą w FM-ie.Czas zdobyć ligę mistrzów zanim to zrobi Robert Lewandowski.Nie ma to jak obecne wypalenie grą i czekanie na wisienkę na torcie.Jeszcze tylko skończę sezon i podpisuje kontrakt z Realem Madryt czas sławić najlepszych.To będzie wielki początek.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Re: Idę z wsi klubu do wielkiego Realu Madryt

Nie powiem była wielka bomba,a wszystko wybuchło.Realem w 4 meczach tylko jeden raz wygrałem. Cristiano Ronaldo mnie zawiódł.I poszedłem na emeryturę.Moja pierwsza większa wpadka w wielkim klubie.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Zrobiłem drugie podejściem,bo każdy zasługuje na drugą szansę.Jestem liderem i Cristiano Ronaldo mi wymiata 7 meczy 7 bramek w lidze.Wystarczyła zmiana taktyki.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Wygrałem derby Madrytu i Gran Derbi odpowiednio z Atletico u nich 2-0,a u siebie z Barcą 1-0.W pierwszym meczu genialna bramka z przewrotki Cristiano Ronaldo,a w drugim podkręcony strzał z 20 metrów Bale.Po 12 kolejkach prowadzę 2 pkt przewagi nad Barcą i 5pkt nad trzecią Sevillą.Jeszcze też z Sevillą na wyjezdzie zremisowałem 1-1.Awansowałem też w LM z grupy i gram w ostatnim meczu o pierwsze miejsce.Jeśli wygram w Szwecji z Malmo,to wygram grupę.Jeszcze w lidze nie przegrałem na 12 meczy.W drużynie jest dobra atmosfera:).Wyrzuciłem faworytów ruskich z LM.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Tak więc wygrałem w LM ostatni mecz z szwedami 3-1 i zająłem 1 miejsce.W losowaniu jednak miałem pecha i trafiłem najgorzej jak mogłem Paris SG w 1/8.W lidze mam 15 meczy bez porażki i prowadzę w tabeli przed Barcą 3pkt przewagi i ona ma jeden mecz zaległy.Walczę też o kolejną rundę w pucharze króla w Osasunie zremisowałem 1-1 i mam rewanż u siebie.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Znów zarwałem nockę w połowie.Prowadzę w lidze na 26 meczy mam tyle samo pkt co Barca.W lidze mistrzów niestety przegrałem w Paryżu z PSG 2-0.Po karnym Marcelo,mam dość jego gry,do tego robi czerwa. Słabo zagrał mój Cristiano Ronaldo.Na rewanż muszę coś wymyślić z składem.Z pucharu króla odpadłem z Osasuną 1-2 przegrałem rewanż.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Zdobyłem mistrza w lidze.W drugim sezonie czas na sprowadzenie Roberta Lewandowskiego to byłby hit.On mi ma dać ligę mistrzów.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Póki co jak w prawdziwym Bayernie odrzucają oferty za Lewego,ale ja muszę go mieć.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Zdobyłem drugi tytuł z rzędu na 4 kolejki przed końcem.W lidze mistrzów walczę o półfinał.W pierwszym meczu Arsenal-Real.M 1-2,bramki Ronaldo i Bale.Jak nie teraz tytuł to kiedy gdzie mogę oszczędzać zawodników.Mam szansę na potrójną koronę i kosmiczny drugi sezon.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Jakieś fatum przegrałem finał ligi mistrzów z PSG 1-0.W półfinale 3-0 u siebie z Manchesterem United i 1-1.Błyszczy Ronaldo,a w finale zgasł.W ogóle większość grało piach.Czuje duże rozczarowanie i muszę odpocząć od gry.Zostać na 3 sezon w Realu Madryt?
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

W 3 sezonie w końcu mam pieniądze na Lewandowskiego.Kto mi pomoże zdobyć LM jak nie on? :D
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Mam 300 milionów euro z hakiem na transfery,a zaczynałem z budżetem 20 milionów hehe. Robię potęgę w Realu i kolonię polską.Mam już Szczęsnego,ciekawe czy rozwinie się w dobrego bramkarza.Ma też pomóc Lewemu w aklimatyzacji.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Szykuje też Paula Pogbę do Realu.Nie wierzę już w środku pomocy na Casemiro tylko i kontuzjogennego Modrica.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Zdobyta Liga Europy.Dwie bramki Lewego,jedna Jamesa i czewo Modrica.Dałem radę z Chelsea.Dla nich honor uratował Lukaku. Jednak dużą premie miał Ronadlo parę milionów więcej niż ja dostałem za zdobycie.

Czeka mnie 4 sezon decydujący.Koniec kontraktu,gwiazdy ze sobą zgrane,tylko bym wziął inną politykę,bym nikogo wielkiego nie kupił tylko uzupełnił skład,może nawet jakimiś młodymi.

Lewandowski dał Ligę Europy,to i da Ligę Mistrzów.

Droga do finału.Slowan Bratysława-Real 2-3,0-7,2-10.Real-Valencia 0-0,1-1,wyrównanie w końcówce Pastore wszedł z ławki.Real-Sevilla1-0,1-0,w drugim meczu Lewandowski zadaje decydujący cios.W półfinale Real-Stoke 0-0,nie wykorzystany karny Ronaldo 1-0 Lewandowski daje finał w Anglii.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

W złotej piłce Lewandowski 3-ci za Mesutem Ozilem,C.Ronaldo .W koronie strzelców w Hiszpanii też trzeci za L.Suarezem i Cristiano Ronaldo.Nie miał aż tyle występów a miał z około 36 goli w wszystkich rozrywkach.W tym 10 goli w rozgrywkach kontynentalnych.

Ma szansę jeszcze na lepsze wyniki pod moją wodzą,bo z tego co widziałem symulacje,to u mnie ma jeszcze lepsze wyniki,a Cristiano Ronaldo coraz bardziej wiekowy i będzie niedługo schodził z sceny piłkarskiej,choć on im starszy tym lepszy i zawsze te 30 goli ponad w sezonie strzela.Trudno będzie go zastąpić.Mam młodego newgena z Brazylii by go zastąpić za 20mln kupiony.Więc w Realu przyszłość jest zapewniona.

A teraz chyba zrobie odpoczynek trochę od FM na rzecz zajawki na szachy.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Zdobyty Superpuchar Europy.Czas na ligę mistrzów.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Znów stanęło mi na drodze PSG. Póki co 7 już mam pucharów w 4 sezonach i jeszcze szansa na jeden.Może zacznę nowy rozdział w karierze w Bułgarii.To będzie potęga bloku wschodniego.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

W końcu coś zdobyłem reprezentacja.Mam Copa America zdobyte Chile.W finale z Brazylia 2-1,a turniej w Brazylii.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Mam wreszcie fascynujący sezon w Realu.Wyszedłem z grupy ligi mistrzów nie bez problemu,ale w zimie mam okno transferowe i mogę w końcu wzmocnić skład.Przede mną pojedynek gigantów w 1/8 z Juventusem Turyn.Chyba mnie czeka nieprzespana noc jak już zagram.

Szukam teraz dobrego obrońcę i bramkarza.Pewnie kierunek to będzie Ameryka Południowa,bo w Europie wszyscy top grali w pucharach.

W sumie muszę chyba zajrzeć też na stronkę i może tam coś będzie.

Kończę też serię na kanale Galaty.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Kupiłem dwóch piłkarzy do Realu.Z lazio za ponad 60mln euro Holendra Stefana De Vrij.Jest niezłym kozakiem.Poza tym też zakupiłem bramkarza numer jeden Argentyny Geronimo Rulli z Real San Sebastian za ponad 20mln euro.

Niestety przydarzył mi się ostatnio remis w Pucharze Króla z Grenadą 1-1 i muszę wygrać u nich by awansować do ćwierćfinału.Jeszcze 9 meczy do klasyku gigantów z Juve.
ODPOWIEDZ

Wróć do „gry”