GŁosy - panika ,niepokoj

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
misiek25
zaufany użytkownik

GŁosy - panika ,niepokoj

Post autor: misiek25 »

Czy wy też tak macie ze jak słyszycie głosy przez dłuższy czas np te które obrażają i wyzywają dostajecie niepokoju??? Ja tak mam ratuje sie lorafenem 2,5 mg, podnosze dawke leku i nic ,co na to pomaga .Obecnie biore Rispolept 9mg i kwetalpex 300 mg i nic a ja od ostatniego czasu gorzej sie czuje ,przez te "głosy ,czy pseudo przesłyszenia ,sam juz nie wiem co to jest" -- Jak sie tego pozbyć ? kiedys słyszałem że Abilifay dobrze działa ,ale czy nie jest za słaby? klozapolu boje sie brać.

pozdrowienia
skorpion :0)
danielek
zaufany użytkownik
Status: portier

Re: GŁosy - panika ,niepokoj

Post autor: danielek »

misiek25 pisze: pn cze 25, 2018 12:20 am Czy wy też tak macie ze jak słyszycie głosy przez dłuższy czas np te które obrażają i wyzywają dostajecie niepokoju??? Ja tak mam ratuje sie lorafenem 2,5 mg, podnosze dawke leku i nic ,co na to pomaga .Obecnie biore Rispolept 9mg i kwetalpex 300 mg i nic a ja od ostatniego czasu gorzej sie czuje ,przez te "głosy ,czy pseudo przesłyszenia ,sam juz nie wiem co to jest" -- Jak sie tego pozbyć ? kiedys słyszałem że Abilifay dobrze działa ,ale czy nie jest za słaby? klozapolu boje sie brać.

pozdrowienia
Moje głosy zawsze był źle komentujące mnie.Uważaj na ten Lorafen.Nie dosć,że szybko tolerancja organizmu sie zwieksza po nim to nałóg jest paskudny.Pozdrawiam :)
Pawelz
bywalec

Post autor: Pawelz »

Głosy to takie błędne koło. Im bardziej ich nie chcesz tym są silniejsze i samo to że ich nie chcesz sprawia że są negatywne i dlatego wywołują panike wiekszą lub mniejszą. Dlatego dużo pomaga akceptacja głosów. Nie tego co mówią bo to są zwykłe przesłyszenia ale tego że są i starać sie żyć włąsnym życiem. Głosy wkońcu zanikają. Ważne żeby zdać sobie sprawe że głosy są tobą.
Awatar użytkownika
misiek25
zaufany użytkownik

jak ja mam je zakceptowac skoro caly czas mnie wyzywaja ,to wywołuje u mnie niepokoj ,nie moge tego słuchać ,boje sie ich,własciwie nie wiem czy to przesłyszenia ,czy to urojenia ,co mi pomoze jak9 mg rispoleptu niepomaga? jaki lek mi pomoze ,przejebane.
Awatar użytkownika
misiek25
zaufany użytkownik

czy Abilifay albo zeldox dobry jest na urojenia czy głosy? nie mam juz sił cały czas niepokoje i te głosy? A czy na zeldoxie mozna dostać niepokoju?
ODPOWIEDZ

Wróć do „głosy”